НТКУ веде переговори з «Поверхностью» про купівлю другої ліцензії на показ Ліги чемпіонів

7 Серпня 2008
23791
7 Серпня 2008
09:42

НТКУ веде переговори з «Поверхностью» про купівлю другої ліцензії на показ Ліги чемпіонів

23791
НТКУ веде переговори з «Поверхностью» про купівлю другої ліцензії на показ Ліги чемпіонів
Національна телекомпанія України може придбати другу ліцензію на трансляцію футбольних матчів Ліги Чемпіонів сезону 2008/2009. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел. 
 
Віце-президент Національної телекомпанії Михайло Кобля повідомив «ТК», що на сьогодні угода з «Поверхностью» ще не підписана. «Усе ще перебуває на стадії переговорів. У нас є деякі  технічні труднощі, пов’язані з бюджетним фінансуванням, тому що у нас фактично відсутні фінансові ліміти. Ми  згідно з бюджетним кодексом не маємо право підписувати фінансові зобов’язання. Тому ми намагаємось це узгодити», - сказав він. Між ж тим джерела «ТК» повідомляють, що державний телеканал пропонує правовласнику знизити ціну приблизно на 40%.
 
Як уже повідомляла «ТК», 2 червня 2008 року ТРК «Україна» та НВО «Поверхность», офіційний правовласник на трансляції  матчів Ліги Чемпіонів УЄФА в Україні, підписали угоду  щодо показу матчів Ліги Чемпіонів сезону 2008/2009.  ТРК «Україна» отримала субліцензію на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів по середах. У разі, якщо футбольний клуб «Шахтар» вийде у груповий раунд, телеканал покаже всі матчі за участю цієї команди.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23791
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
5743 дн. тому
Цей ваш кобля {CENSORED} повний. Перебуваючи на такій посаді міг би і прискорені курси по економіці та фінансах пройти. Технічні проблеми, бюджетне фінансування і фінансові ліміти - це вже забагато для металурга чи страусятника, чи священника (прости мені Господи!!!).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду