«Поверхность» запускає проект «Пульс Євро»

30 Травня 2008
12873
30 Травня 2008
15:07

«Поверхность» запускає проект «Пульс Євро»

12873
«Поверхность» запускає проект «Пульс Євро»
Основна маса прямих трансляцій «Євро 2008» транслюватиметься на каналах «Спорт 1» і на каналі «Спорт HD». Оскільки на третьому турі групової стадії матчі розпочинатимуться одночасно, 4 матчі буде розміщено на каналі «Спорт 2». Тобто, одночасно йтимуть прямі ефіри на каналах «Спорт 1» і «Спорт 2». Про це «Детектор медіа» повідомила Марія Лисенко, генеральний директор «Поверхность Спорт-ТБ».  
 
«Найцікавіше те, що крім прямих трансляцій матчів відбуватимуться студійні обговорення, які ми намагаємося зробити на новому якісному рівні. Це виглядатиме наступним чином. Протягом перших 8 днів чемпіонату, коли відбуватимуться 2 матчі один за одним – один починатиметься о 19.00, другий о 21.45, – студія починатиметься о 17.30. Обговорюватимуться матчі, що пройшли за день до цього, майбутні матчі, якісь цікаві події навколо чемпіонату, скандали, які звичайно ж будуть. Продовжуватиметься ця студія до 00.30 з перервами на прямі трансляції», - сказала пані Лисенко. 
 
Також вона підтвердила попередньо оголошену інформацію щодо того, що в студії працюватиме ведучий Геннадій Мороз, співведучими виступатимуть Олексій Андронов і Савік Шустер. До студії також запрошуватимуть гостей: це будуть тренери, гравці, судді. Перелік гостей уточнюється і ми розміщуватимемо цю інформацію на сайті. 
 
«З Австрії та Швейцарії у нас працюватимуть коментатори. На груповому етапі ми коментуватимемо 14 матчів із місця їх проведення. Дмитро Джулай і Денис Босянок працюватимуть зі Швейцарії, із Австрії працюватиме Віктор Вацко. Також в Австрії і в Швейцарії працюватимуть наші групи, що готуватимуть сюжети про атмосферу навколо Євро. Їх, а також інші сюжети, що зніматимуться в Україні, ми включатимемо в програму, яка триватиме «навколо» матчів, до речі, вона називатиметься «Пульс Євро». Всі матчі будуть доступні в форматі HD на нашому каналі «Спорт HD», крім того, студія працюватиме в форматі HD. Наскільки мені відомо, це буде здійснено вперше на українському телебаченні», - сказала «ТК» Марія Лисенко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду