«Воля» замінює шість спортивних каналів «Поверхности» на Viasat Sport та «Футбол»

8 Вересня 2008
5876
8 Вересня 2008
11:11

«Воля» замінює шість спортивних каналів «Поверхности» на Viasat Sport та «Футбол»

5876
«Воля» замінює шість спортивних каналів «Поверхности» на Viasat Sport та «Футбол»
Компанія «Воля-кабель» попередила своїх абонентів про те, що змінює перелік каналів у пакетах: канали «Спорт1», «Спорт 2», «Спорт 3» та «Спорт 4», а також «Планета-Спорт-Украина» та «AC Milan Channel» не будуть присутні у цифрових пакетах, починаючи з жовтня 2008 року. Про це йдеться на офіційному сайті компанії «Воля».  

Разом із тим компанія «Воля» планує до кінця року завершити переговори із правовласниками та поповнити цифрові каналами Viasat Sport та «Футбол» (який ТРК «Україна» планує запустити в ефір у листопаді 2008 року).
 
Як коментують у «Волі» причину заміни, «ми отримали листа від компанії «Поверхность», яка в односторонньому порядку підвищує з 1 жовтня розмір ліцензійних відрахувань до 10 доларів за абонента або розриває договір. Нагадаємо, що весь пакет «Спорт», що пропонується абонентам компанії ВОЛЯ і у якому, крім телеканалів компанії «Поверхность», є ще 5 каналів спортивної тематики, коштує лише додаткові 20 грн. Тому компанія «Воля» не може погодитись з такими умовами, у зв'язку з чим вимушена внести зміни до переліку каналів».
 
Тим часом Віктор Самойленко, президент компанії «Поверхность», пояснив «Детектор медіа», що у зв’язку із запуском власної супутникової платформи «Поверхность +» компанія запроваджує нову єдину тарифну політику: «Ми не можемо конкурувати самі з собою і віддавати за копійки наш контент кабельним операторам. Така ж ситуація була колись і з «НТВ+», коли їхні канали в кабельних пакетах були дешевші, ніж купити оригінальний пакет. Щоби зняти цю суперечність, і запроваджується єдина тарифна політика. Наша вимога полягає тільки в тому, що у кабельників ціна пакету з нашими каналами має бути не нижчою, ніж ціна нашого супутникового пакету».
 
У тому, що компанія «Воля» не погодилася на такі умови, в «Поверхности» загрози не вбачають, навпаки – розраховують на збільшення кількості власних абонентів.«Навіть якщо десята частина абонентів, які нас дивилися у «Волі», перейде до нас – матимемо дуже вагому прибавку в бізнесі», - сказав пан Самойленко «ТК». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5876
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Журналист
5727 дн. тому
Самойленко, что глупый? Он деньги хотя бы в кошельке считать умеет?
Боря
5728 дн. тому
Самойленко сначала платформу построил а потом только решил думать как ее продавать. Верх непрофессионализма. И не надо сравнивать кое что с пальцем. НТВ+ с возможностями Газпрома и Поверхность вся в займах, перезаймах и фактически с отсутствием бюджета на развитие платформы.
WSG
5728 дн. тому
В деяких моментах Самойленко правий, але не варто брати приклад з НТВ+, де широка цільова аудиторія. Спортивні канали мають значно вужчі показники цільової. Воля володіє близько 80% кабельних мереж України. Назад вони Повєрхность хрен пустять. Плакала індексація зарплат у когось, якщо інший вид бізнесу не попре...
глядаТЧ
5729 дн. тому
"Воля" - {CENSORED} кантора! Только {CENSORED} пользуются "Волей"!
Как-то побоку кого "Воля" кинула снова.
Влад
5729 дн. тому
Верх дебилизма со стороны Поверхности :( Расчитывать на то что десятая часть абонентов Воли с ихнего пакета Спорт, который на Воле они получали за 20 грн, перейдет на Поверхность ? С ее 2200 грн за тарелку ? Ну-ну... Жадность фрайера сгубила - была когда то такая поговорка. Как раз в тему... Получая с Воли наверное очень много евро, Поверхность потеряла реальную картину. И в надежде на будущие барыши по крайней мере сейчас зарезала курицу с золотыми яйцами. Появится ли у Поверхности еще одна курица (смогут ли они такую взростить в виде своих тарелочников) - большой вопрос. Сейчас только ясно одно - десятки тысяч абонентов они не досчитались. Посмотрим сколько сотен они смогут привлечь...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду