СМЕ запускає MTV у Чехії

18 Вересня 2008
4091
18 Вересня 2008
12:55

СМЕ запускає MTV у Чехії

4091
СМЕ запускає MTV у Чехії
Компанії Central European Media Enterprises Ltd. (CME) та MTV Networks International оголосили підписання договору, за яким СМЕ отримує права на запуск MTV у Чехії. Про це повідомляє прес-служба СМЕ.
 
Канал має бути запущений у першій половині 2009 року, і також буде транслюватися у Словаччині через кабельні та супутникові мережі.
 
Контент чеського MTV складатимуть програми місцевого виробництва й американські шоу, титровані чеською мовою.
 
«Зараз СМЕ володіє 22 телемережами, і ми сподіваємось продовжити роботу з MTV у майбутньому», -- прокоментував цю угоду Майкл Гарін, президент компанії СМЕ.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4091
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yes
5719 дн. тому
Ось, хто купить МТВ Україна, коли Horizon Capital вже нарешті зільє цей проект.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду