Манану Асламазян оштрафували на 1000 рублів

19 Вересня 2008
17253
19 Вересня 2008
17:21

Манану Асламазян оштрафували на 1000 рублів

17253
Манану Асламазян оштрафували на 1000 рублів
Екс-голові фонду «Освічені медіа» («Інтерньюз-Росія») Манані Асламазян призначено адміністративний штраф у розмірі 1000 рублів (близько 40 доларів США), повідомляє Лента.ру із посиланням на представника Шереметьєвської митниці російської столиці Марину Черкасову.
 
Справа про адміністративне порушення Манани Асламазян була розглянута в присутності її брата. Манану визнали винною в порушенні статті 16.4 КпАП Росії (недекларування грошових коштів, які провозять через територію Росії). Рішення може бути оскаржене протягом 10 днів. Адвокат Манани Асламазян Віктор Паршуткін повідомив, що не оскаржуватиме рішення, оскільки його підзахисна була апріорі згодна заплатити штрав.
 
Нагадаємо, у січні 2007 року проти Манани Асламазян було порушено кримінальну справу через те, що вона ввезла до Росії без декларування 9, 55 тисяч Євро та 5, 13 тисяч рублів. У червні 2008 року кримінальна справа була припинена. У липні Шереметьєвська митниця порушила проти Манани Асламазян справу про адміністративне правопорушення.
 
Манана Асламазян зараз мешкає у Парижі. Вона покинула пост голови фонду «Освічені медіа».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17253
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду