detector.media
19.09.2008 17:21
Манану Асламазян оштрафували на 1000 рублів
Екс-голові фонду «Освічені медіа» («Інтерньюз-Росія») Манані Асламазян призначено адміністративний штраф у розмірі 1000 рублів (близько 40 доларів США), повідомляє Лента.ру із посиланням на представника Шереметьєвської митниці російської столиці Марину Черкасову.
 
Справа про адміністративне порушення Манани Асламазян була розглянута в присутності її брата. Манану визнали винною в порушенні статті 16.4 КпАП Росії (недекларування грошових коштів, які провозять через територію Росії). Рішення може бути оскаржене протягом 10 днів. Адвокат Манани Асламазян Віктор Паршуткін повідомив, що не оскаржуватиме рішення, оскільки його підзахисна була апріорі згодна заплатити штрав.
 
Нагадаємо, у січні 2007 року проти Манани Асламазян було порушено кримінальну справу через те, що вона ввезла до Росії без декларування 9, 55 тисяч Євро та 5, 13 тисяч рублів. У червні 2008 року кримінальна справа була припинена. У липні Шереметьєвська митниця порушила проти Манани Асламазян справу про адміністративне правопорушення.
 
Манана Асламазян зараз мешкає у Парижі. Вона покинула пост голови фонду «Освічені медіа».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY