Манані Асламазян таки вручили премію «ТЕФІ-2010» у Росії

17 Листопада 2010
18507
17 Листопада 2010
15:35

Манані Асламазян таки вручили премію «ТЕФІ-2010» у Росії

18507
Манані Асламазян таки вручили премію «ТЕФІ-2010» у Росії

Вручення Манані Асламазян премії «ТЕФІ-2010» - «За особистий внесок у розвиток російського телебачення» відбулося сьогодні у Москві, повідомляє радіостанція «Эхо Москвы». У заході взяли участь колеги, друзі та учні Манани Асламазян -  члени Академії Російського телебачення й тележурналісти. Журналістка має намір залишити Росію вже завтра.

 

Як повідомляла ТК, вручення премій «ТЕФІ-2010» у Росії відбулося 20 та 25 вересня. Премію Манані Асламазян мали вручати 25 вересня, під час нагородження лауреатів у категорії «Обличчя». Тоді, вперше за 16 років існування премії під час урочистої церемонії не оголосили ім'я людини, яка отримала приз в номінації «За особистий внесок ...». 29 вересня, відбулося засідання Правління Академії російського телебачення (АРТ), на якому телеакадеміки офіційно визнали помилкою той факт, що під час церемонії нагородження лауреатів премії «ТЕФІ-2010» в номінації «Обличчя» зі сцени не було озвучено ім'я Манани Асламазян. Правління вирішило, що президент АРТ Михайло Швидкой вручить приз Манані Асламазян, щойно вона приїде до Росії.

 

Манана Асламазян очолювала російську автономну некомерційну організацію «Інтерньюз», яка займалася навчанням та підвищенням кваліфікації журналістів. Член Академії російського телебачення з 2001 року, Лауреат премії «Медіаменеджер Росії» 2002 року в спеціальній номінації «За особливі заслуги в розвитку медиабизнесу», колишній керівник фонду «Образованные медиа». Володарка спеціального призу Академії російського телебачення «За особистий вклад в розвиток російського телебачення» за важливу роль в підготовці кадрів для регіонального телебачення.

 

Перебуває у вимушеній еміграції після інциденту на російській митниці.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18507
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду