Аудиторії «Шустер Live» платитимуть по 100 грн на день і дозволятимуть спілкуватися з політиками

4 Вересня 2008
22786
4 Вересня 2008
17:27

Аудиторії «Шустер Live» платитимуть по 100 грн на день і дозволятимуть спілкуватися з політиками

22786
Аудиторії «Шустер Live» платитимуть по 100 грн на день і дозволятимуть спілкуватися з політиками
Перший випуск програми «Шустер live», що вийде в ефір телеканалу «Україна» 5 вересня, матиме тему «Скільки влади залишилось у президента Ющенка?». Про це сьогодні повідомив ведучий програми та керівник компанії «Савік Шустер Студіо» Савік Шустер під час презентації проекту. 
 
Нагадаємо, «Шустер live» виходитиме з понеділка по четвер о 19.30 і матиме хронометраж 1 годину, а підсумковий трьохгодинний випуск у форматі суспільно-політичного ток-шоу транслюватиметься у п’ятницю у слоті 21.30.  
 
За словами Савіка Шустера, п’ятнична програма залишиться подібною до попередніх  ток-шоу за його участю («Свобода слова», «Свобода Савіка Шустера». Нововведенням стане те, що остання частина програми буде присвячена іншій темі, яка не обов’язково стосується поточних політичних подій. «Якщо ви будуєте свою декорацію на світлі, то її можна змінити на одну секунду. У нас буде дві цілком різні студії в одній програмі», - зазначив пан Шустер. Студію нової програми Шустер називає  найкращою на території колишнього Радянського Союзу і стверджує, що аналогів їй немає і у Східній Європі. 
 
Формат щоденних випусків «Шустер live», за словами ведучого, – інформаційно-розважально-аналітична програма.
 
«По-перше, у цій програмі я буду сидіти, а не стояти. У ній буде дуже гарний стіл – це центральна частина декорації. Формат частково нагадує формат Le Grand Journal – французької програми, що виходить на каналі «Plus». Це спокійний погляд на інформаційну картину дня з елементами розваг», - відзначив Савік Шустер. 
 
Однак основним нововведенням у програмі стане робота з аудиторією. Як повідомив автор проекту, для участі у програмі відбиратиметься 100 чоловік зі всієї України за чотирма критеріями: вік, стать, місце проживання ( регіони країни) та тип проживання (село-місце). Ці люди братимуть участь у програмі  цілий тиждень - із понеділка по п’ятницю. «Таким чином, ми  зможемо спостерігати, як думка людей упродовж тижня змінюється. Я думаю, що такого немає ніде» - переконаний Савік Шустер.
 
За його словами, тепер  у роботі з аудиторією використовуватиметься індивідуальний підхід: «Ми звертатимемо увагу на кожну людину. Ми будемо знати її історію, ставлення до тих чи інших осіб та подій. У нас буде спеціальний редактор, який цим займатиметься. У кінці тижня ми побачимо, яким чином змінилась та чи інша людина, а хто не змінився взагалі». 
 
Керівник відділу роботи з аудиторією «Савік Шустер Студіо» Наталія Гасаненко розказала про те, що тепер усі учасники програми офіційно оформлюються на роботу  за трудовою угодою і отримуватимуть за роботу у студії 100 гривень на день. «Раніше такого не було. Кожен день увечері тут будуть фуршети з гостями програми.  Люди зможуть поговорити з владою особисто, сказати все, що думають, у вічі політикам. Ці кадри навіть, можливо, використовуватимуться у програмі», - сказала вона.
 
Крім цього, за словами пані Гасаненко, на основі аудиторії програми планується проводити ще й інші  дослідження та опитування, зокрема для інших ЗМІ. У компанії вже є домовленість щодо таких досліджень із деякими політологами, і будуть підписані договори з кількома виданнями. 
 
Соціологічна методика, використовувана в програмі, буде постійно піддаватись аудиту. Перший аудит проведе Київський міський інститут соціології, до наступних залучатимуть інші соціологічні компанії. За словами пані Гасаненко, система інтерактивного голосування буде вдосконалена: тепер аудиторія голосуватиме через стаціонарні комп’ютери.
 
Також у програмі братимуть участь так звані хронікери, які будуть експертами, репортерами і спеціалістами у різних галузях. Про добір експертів-співведучих для програми Савіка Шустера читайте на сайті «Дуся».
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22786
Читайте також
19.09.2008 18:27
Наталія Данькова
18 585
18.09.2008 07:18
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
20 025
30.07.2008 10:26
Алексей Сидоров, Олигарх.net
22 732
29.07.2008 11:03
Григорий Душевский, from-ua.com
15 529
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
5683 дн. тому
www.shusterlive.com.ua, контакт: shusterlive@nu-ns.com.ua.
5683 дн. тому
"У кінці тижня ми побачимо, яким чином змінилась та чи інша людина, а хто не змінився взагалі» - після першого ж фуршету з політиками, людей можна відпраляти додому, бо з точки зору соціології їх думка стає нерепрезентативною
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду