Програма Савіка Шустера на ТРК «Україна» називатиметься «Шустер Live»

22 Серпня 2008
26065
22 Серпня 2008
16:53

Програма Савіка Шустера на ТРК «Україна» називатиметься «Шустер Live»

26065
5 вересня – старт великого політичного ток-шоу, з 8 вересня – щоденні 60-хвилинні аналітичні випуски.
Програма Савіка Шустера на ТРК «Україна» називатиметься «Шустер Live»
Програма виробництва компанії «Савік Шустер Студіос», що виходитиме на телеканалі «Україна», матиме назву «Шустер Live». Про це повідомляє прес-служба компанії.
 
5 вересня о 21.30 стартує п'ятничне 3-годинне політичне ток-шоу, а починаючи з 8 вересня о 19.30 виходитиме годинний аналітичний випуск програми.
 
 

 
«Префікс Live у назві шоу покликаний підкреслити той факт, що програма виходитиме у прямому ефірі. Та ж особливість обігрується у слогані програми:  ”Прямий ефір – це свобода”», - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
«Хоч де б я був, на якому каналі працював, глядачі знають: мої програми були й будуть вільним майданчиком для всіх думок і позицій. І гарантія тому – прямий ефір, коли всі події відбуваються у нас на очах, тут і тепер», - цитує прес-служба ведучого програми та керівника продакшн-студії «Савік Шустер Студіос» Савіка Шустера.
 
У програмі буде задіяна активна аудиторія, яка представляє соціологічну вибірку. За її допомогою відстежуватимуться настрої населення України щодо обговорюваних проблем, а також рівня їх розуміння та підтримки. Виробництво програми «Савік Шустер Студіос» здійснює у співпраці з французькими компаніями.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26065
Читайте також
Коментарі
31
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ujcnm
5203 дн. тому
Оставляйте ссылку на сайт shusterlive.com.ua.
Валентин
5604 дн. тому
Пропала острота передачи, извените , но пора говорить о конкретных делах депутатов.Ваши помощники , не помогают а заводят в тупик передачу.Хотелось видеть и слышать конкретные ответы.Попробуйте поменять состав, и ставте конкретно вопросы, на которые должны будут отвечать тоже конкретно.Хотелось бы услышать о проблеме востока, ведь ни кто не конкретизирует на основном производственном регионе страны.Остановка производства в регионе несет крах всей страны, и вот над распределением производства идет война.Я бы хотел как и многие услышать ответ, когда Тимошенко прекратит изолировать восток.Простой пример ,с каждым приходом Тимошенко в регионе идет обвал работ, ломается структура производств.
Виктория
5633 дн. тому
Господин Шустер, до глубины души задело Ваше , мягко сказано,неуважение к Левко Лукьяненко, а ведь он не Шуфрич говорил умные вещи. Вы просто обязаны попросить у него прощение!
Миротворець
5635 дн. тому
Шановна Українська Рада по радіо та телебаченню! Українці та її патріоти обурені відкритою агітацією проти України , її Президента та українців-патриотів, що ведеться по телебаченню на телеканалі ТБ УКРАЇНА, де кожен день проводять шоу СВОБОДА з Савіком Шустером. Або він працює на збагачення України, її нащадків, або таку передачу негайно закрити!
ASionist
5635 дн. тому
Пане Савік! Нам вже набридло, що у вашій передачі фігурують одні і ті сіоністи. Я, як ви побачите, антисіоніст!. Пропонуємо заборонити участь у вашому шоу таких ярих сіоністів: Юлю Тимошика, Мороза О., Піздзеника, Грача, Шуфрича, Шустера, і ще раз Шустера, Коновалюка-шпигуна ФСБ,МЛСАД, Червоненко, Герман, тощо.Буиаги не висточить на усіх жидів, що "працюють у ВРУ та в уряді. В другому випадку ми, українці українського походження вимушено будемо звертатися до Президента України В.А.Ющенка, В.І.БАЛОГИ та до СБУ В.Наливайченко, щоб таку програму з Шустером негайно прикрили назавжди, якщо ви не переформатуєтеся на користь Україні!!!!
Українець
5635 дн. тому
Савік! Якщо тебе пощастило працювати в Україні, то працюй на Україну, а не на жидів-сіоністів! Нам набридло як ти формуєш колектив СВОБОДИ: практично одні і ті ж люди-жиди типу Шуфрича, Кисильова, Порошенко, Рабіновича, Табачників, Юля Тимошенко тощо.У вашому випадку СВОБОДУ вже треба закривати як антиукраїнську відкриту агітацію! Так не можна.В залі у вас повинно бути 96% українців українського походження і хай вони говорять, що їм треба і хто це буде робити.За нас жиди робити ніколи не будуть! Навіщо Ви не можете припинити сіоністськи випади Шуфрича проти діючого Президента України В.А.Ющенка?Це наш Президент, якого ми обрали і не діло сіоністів типу Шуфрича пропонувати що йому робити і куди нам йти до НАТО або ЕС.Краще б було повісити на ньому кульку з надписами Я-ЖИД-СІОНІСТ, шпигун ФСБ, МОСАД, МИ-6 тощо, а також фальсифікатор, саботажник і вобще сволоч гразний!Комітетпо радіо і телебаченню повинен зробити висновки з побажань українців українського плоходження і негайно припинити ШУСТЕР LIVE! бо переформатуйся на українську державу!Не допускай випади сіоністів проти Президента України!!!! ЗРОЗУМІЛО?
Юрасику
5635 дн. тому
Шановні українці українського походження та ін.патріоти України! Влада на Україні захоплюється з кожним днем жидами-міліардерами, а вони у свою чергу просовують других жидів до влади з метою захопити землю України для встановлення на неї "Землі обітованої", тобто через рівний час Україна та її мешканці будуть проживати в Іудейської Україні! Наші діти стануть рабами жидів!Не мовчить, не голосуйте за них.Робіть усі припони, щоб вони не прийшли у владу по усій країні! З БОГОМ!Слава УКРАЇНІ!!!
Москаль
5635 дн. тому
Аналзуючи роботу Шустера вже сьогодні можна зробити такі висновки: 1.Програма не відповідає українським цінностям і не гартує укарїнських патріотів.Вона спрямована як на рупор антиукраїни , тому її треба переформувати. 2.На програму як завжди запрошуються не українці і в більшості евреї та напівевреї.Приклад: еврей Шуфрич продовжує офіційно використовувати ТБ як рупор проти України, українського народу та його розвитку. Шуфрич ніколи не переривається, бреше нагло та відверто, що здається нам виступає він на замовлення міжнародного сіонізму. Так 21 листопаду на шустеріані був присутнім опонент Ющенку з Росії депутат Гос.думи пан Марков.Хто такий пан Марков-жидівський провокатор! Там теж жиди займають перше місто. Хто такий депутат ВРУ Кісельов- жиденок!Тобто ворог України! Не звичайно на усіх передачах присутній жид Шуфрич.Ну хто такий Шуфрич - простий балагур, що вчить історії.Віін же окрім брехати як собака нічого не вміє. Він "... у землю і "..гвоздя не забьёт..." Він же для держави Україна не зробив аж ні копійку приємного.Таких як шуфричи не потрібні ніякому суспільству.Це баласт, який повинен бути скинутим у пропасть назавжди.Оцінювати владу повинен той, хто зробив для цього народу хоча б щось приємного.Ну він просто ворог України, агант ФСБ та МОСАДу.Зенмля українська не повина подалі його тримати. 3.Шустеріаду можна продовжувати, якщо на передачу будуть запрошені, головним чином (до 95%), українці українського походження.Попередження щодо шустеріади:хто дозволив Шустеру ( шуфричу) висловлювати відкрито по ТБ образи, бандитьсі викрики проти Президента України, якого обрав народ України. Відкриті Ганебні висловлювання еврея шуфрича проти Президента України, це теж саме, що і проти народу України! Таким чином місто Шуфрича не може існувати на українській землі.Геть шуфрича з України, щоб його і духа не було!!!!
Уже не зритель
5638 дн. тому
Савик-вы не журналист,а шаромыга.Твое шоу-обыкновенный балаган.Пригласил какого-то абрека,Киселева,которому в России нет места и дурите народ.Отсуствует культура поведения,одним словом-бардак.На ИНТЕРЕ хоть что-то,а у тебя заказ-еще больше разложить народ! Если простой журналист вмешался в чью-то судьбу,то следует какая-то реакция.А что у тебя?Программу надо закрывать,а тебя гнать поганой метлой,И откуда ты вообще-то взялся?
мария
5639 дн. тому
добрый вечер,Cавик.спасибо за Вашу передачу. Но к Вам огомная просьба,не приглашайте так часто на эфир ,пана Шуфрича.Такое впечатление,что он и у Вас подрабатывает.Ведь этот человек без такта и воспитания.ДА и пани Анна Герман,ого же поля ягода.Когда они на передаче,больше никого не слышно.Забивают.Икроме раздражения,глядя на них,ничего не испытываешь.с ув.Мария
Зритель
5662 дн. тому
Савик! вам не кажется,что Ваше шоу-есть дуристика народа.Стране нужен порядок,а Ваша передача -есть его разложение. Что меняется в поведении горе-политиков? Они еще делаются дурнее.Каждая передача должна умного сделать еще умнее,а дурака-еще глупее.А у Вас базар.Вы не объединяете народ,а его разлогаите. Такая программа нам не нужна! Свобода-это когда один несет чушь,а 10 других говорят ему ,что он ДУРАК. А Вам за это еще и платят.Не стыдно! Учитесь у журналистов.Президент преступник,власть воровская,народ в шоке.А вы говорите-СВОБОДА СЛОВА! Какая свобода? У вас ей и не пахнет!
Caша
5724 дн. тому
Доля думаю будет 6-8% без первых лиц и 10-12% с первыми лицами. Для Ахметова за такую долю - нормальная цена - 3-5 млн.$ Савику в год не жалко...
5724 дн. тому
жем с интересом, толко почему сайт телекомпании Украина не работает -нет ни анонса передач, ни информации о новых программах канала вообще.
5724 дн. тому
дайте хлопцю бабки відбабахкати. хіба мало лохів залишилося у нашій від сяну до дону?
Re: www.nashe.tv
5725 дн. тому
если не на киевскую окружную, то на ТРК Киев - вполне может )) что , почти одно и тоже .
Современник
5725 дн. тому
Савик! Скажите, а зачем, Вам это нужно?! Вы, мягко говоря, уже взрослый мальчик! Ну, честное слово, выглядите очень глупо... Ведь у Вас все средства хороши, даже по трупам, но к деньгам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Богатырь
5726 дн. тому
думаю, канал ошибся во времени показа программы с понедельника по четверг (19.30). Шустер в эти дни будет занимать один час эфирного времени, то есть до 20.30. А ведь в это время идут итоговые выпуски новостей на 1+1 (ТСН в 19.30) и на Интере ("Подробности" в 20.00). Вопрос: сможет ли Савик и "Украина" перетянуть на себя одеяло с телеканалов, имеющих огромнейшую аудиторию по всей стране? Наверняка, по привычке все в это время будут смотреть ТСН или ПОДРОБНОСТИ... а вот Савика... это вопрос... Рискованный шаг пускать в такое время... Лучше бы в 20.30 запустили...
внимание
5726 дн. тому
обратите внимание на то, что Савик своей правой рукой делает характерный жест, который, если не ошбаюсь, символизирует дензнаки :))))))))))
5726 дн. тому
лайв це не префікс, а суфікс, або й закінчення
www.nashe.tv
5726 дн. тому
Після УКРАЇНИ у Савіка залишились 1+1 та УТ-1... Куди піде Савік потім??? Букмекери - приймайте ставки!!! P.S. Київську "окружную" не пропонувати :)
Киевлянин
5726 дн. тому
В Киеве Шустер и его ток-шоу давно перестали быть интересеными. Неужели Ринат Леонидович прикупил себе творческого импотента?!
армагедон
5727 дн. тому
Головне, щоб не було заюложених облич :-) Набридло вже слухати Богословську, тягнуться до пульту при появі Тарасика, чи плюватися, коли Гана Шерман включає свої моралізаторські пісенки. Савік, покажі клас! Свобода так свобода. Live is life :-)
5727 дн. тому
а зрители,которые показуют всю украину,вау просто,хотя картинка прикольная
Долларовый мальчик
5727 дн. тому
Особенно оригинально и по-новому будут смотрется в программе Шуфрич, Герман, Богословская,Писаренко,Москаль и все теже
911
5727 дн. тому
Креативність так і пре...
зритель
5727 дн. тому
Отличная, наверное, будет программка! Столько свежести, новизны в программах Савика в последнее время! Похоже, что он уже давно творческий импотент, просто этого как-то не замечали...
АЛЕНА
5727 дн. тому
ЖДУ НЕСТЕРПЕНИЕМ !!!
coment
5727 дн. тому
Новый проект за хорошие бабки под президентскую кампанию. Не совсем ясно в чью пользу. Кого полюбят Ахметов-Шустер? Неужели пасечника?
DimOК
5727 дн. тому
Отлично! Очень ждём
5727 дн. тому
если такая реклама как на картинке буд в метро то будут смотреть,
гы-гы
5727 дн. тому
Шустер Лайт ... или Лайф Стайл (со смазкой чи реберцями)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду