Комітет НМПУ не зміг прийняти рішення через втрату кворуму

21 Липня 2008
10730
21 Липня 2008
14:34

Комітет НМПУ не зміг прийняти рішення через втрату кворуму

10730
Комітет НМПУ не зміг прийняти рішення через втрату кворуму
19 липня під час засідання Комітету Незалежної медіа-профспілки України, де, як уже повідомляла «ТК», розглядалось питання щодо можливості використання Київською незалежною медіа-профспілкою грошей, призначених для благодійної допомоги журналістам, не було прийнято жодного рішення через відсутність кворуму.
 
За інформацією «ТК», від початку на засіданні перебували 6 із 11 членів Комітету (в тому числі голова КНМП Михайлина Скорик), а також двоє запрошених – член ревізійної комісії Юрій Шеляженко та Андрій Лаврик (член Комітету КНМП, який склав свої повноваження). Після 40 хвилин дискусії Михайлина Скорик покинула засідання, таким чином позбавивши його кворуму. Вона пояснює свої дії так: «До моїх аргументів і посилань на статут НМПУ не прислухалися. 40 хвилин точилися беззмістовні навколоюридичні суперечки, які я вирішила припинити, пішовши із засідання». За оцінкою члена комітету НМПУ Миколи Фельдмана, Михайлина Скорик покинула засідання, «тому що їй не захотілося відповідати на питання по порядку денному».
 
За словами голови НМПУ Романа Скрипіна, профспілка незабаром розповсюдить офіційну заяву за підсумками засідання.
 
Віталіна Ковальчук, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10730
Теги:
Читайте також
01.08.2008 10:01
Юрій Шеляженко
, для «Детектор медіа»
13 537
31.07.2008 08:15
Олександр Тертичний
, для «Детектор медіа»
11 747
24.07.2008 09:30
Андрій Лаврик, для «Детектор медіа»
11 759
23.07.2008 11:00
Павло Булгак
, для «Детектор медіа»
12 573
22.07.2008 11:42
Николай Фельдман, для «Детектор медіа»
11 794
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5766 дн. тому
Великі люди все робблять за великким рахунком. Хто заважав Скрипіну за пів року, що він очолює КНМП знайти гроші і розпорядитися ними, як НМПУ заманеться. Лідри Міжнародної федерації журналістів вже 128 разів розказалаи, що подібна практика акумулювання профспілковихкоштів існує в усіх країнах. Важливо, як вони витрачаються і наскільки прозоро це відбувається. "Жаба" - національна плазунка не дає навіть таким, як Роман. Скупі лицарі, що ще моржна сказати.
Андрій
5766 дн. тому
Колего, Ви, напевне, великий "знавець" української журналістики, коли ставите Шеляженка і Скрипіна на один професійний щабель.
Колега
5766 дн. тому
Незалежні журналісти не можуть поділити гроші Партії регіонів. Який анекдот! Який фарс! Точніше - Роман Скрипін хоче поділити гроші Партії регіонів, які дали не йому, а колись дали Київському відділенню профспілки. І сміх, і гріх - вся ця ситуація. Ані Скрипін, ані Шеляженко нічого із себе, як професійні журналісти, не являють, прот як ділити чужі гроші - у найперших рядах. Не здивуюся, якщо скоро з незалежної профспіки масово підуть люди, і правильно зроблять.
5766 дн. тому
"Комітет НМПУ не зміг прийняти рішення через втрату кворуму" або через втрату здорового глузду... Що найцікавіше - всі ці прізвища можно побачити тільки у згадуванні профспілки - вони що вже не журналісти? Придурки довбані...
Коллега
5766 дн. тому
{CENSORED} позороще.... И так ничего профспилка не делала, а теперь еще и развалиться... Заебали эти клоуны - шеляженки и прочие... Поработайте журналистами хотя бы чуть чуть... А то только воздух портят.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду