Ведучий Андрій Макаренко йде з ТВі

3 Березня 2009
21357
3 Березня 2009
11:25

Ведучий Андрій Макаренко йде з ТВі

21357
Ведучий Андрій Макаренко йде з ТВі
Ведучий Андрій Макаренко більше не веде новини на ТВі. Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа». Випуск програми «Сьогодні» 2 березня вела одна Катерина Нестеренко, у парі з якою раніше працював Андрій Макаренко.
 
«У неділю о шостій вечора мене запросив Євген Кисельов і сказав, що акціонери прийняли рішення змінити формат. І в цьому форматі буде лише один основний ведучий», – розповів він. Рішення менеджменту стало несподіванкою для ведучого, оскільки жодних претензій щодо роботи та аргументів зняття з ефіру йому не було висловлено.
 
За словами Андрія Макаренка, він офіційно перебуває у творчій відпустці.
 
Нагадаємо, що інформаційна програма «Сьогодні» стартувала на ТВі на початку грудня. Випуски новин виходять у будні о 21:00. Програму вели в парі колишні ведучі «Репортера» на Новому каналі Катерина Нестеренко й Андрій Макаренко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21357
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Цікавий
5540 дн. тому
to Shugai а звідки у вас така інформація, що Нестеренко завжди вміла розставляти ноги? чи це лише для того, щоб облити жінку брудом?
Монитор
5541 дн. тому
Вкус и цвет...
Патріот
5541 дн. тому
Ще б оту Нестеренко дьоргану прибрали, то б і новини стали кращими :) А реально з них двох - треба було Андрія лишати ...
валерий
5541 дн. тому
молодец киселев.правильный выбор!весь профессионализм ведущего ярко выражался в манере жестикулировать руками.с этим надо что-то делать !
Припущення
5541 дн. тому
На жаль, у Макаренка немає блату, він просто працював собі.
Людмила
5541 дн. тому
З цього каналу було б непогано прибрати ще декілька людей! Наприклад того, хто відповідає за вичітку сюжетів. Таке враження, що на каналі немає літредактора.
Суслик
5541 дн. тому
На Макаренко у них денег, значит, нет, а на Кипиани есть?
satyr
5542 дн. тому
Макаренко справді приємніший, кращий, професійніший і, головне, розумніший за Нестеренко. Дивитись новини ТВІ перестану
Хлопець
5542 дн. тому
Це таке придумали, наприклад, Богуцький, Ткаченко, Безлюдна, Княжицький, які у вечірніх новинах роблять ставку на жінок-ведучих.
RE: Хлопець // 03.03.2009 12:39:47
5542 дн. тому
Чоловіку зробити в Україні кар'єру інформаційного ведучого майже неможливо - ЦЕ ХТО ТАКЕ ПРИДУМАВ?
Хлопець
5542 дн. тому
Жалко Макаренка. Його на "Новому" кинули, тепер - на TVi... Чоловіку зробити в Україні кар'єру інформаційного ведучого майже неможливо. Андрію, перекваліфіковуйтесь у репортери і робіть документалки.
Shugai
5542 дн. тому
Нестеренко з вічною нежиттю гундить в ніс, як стара базарна застужена баба. А Андрюха завжди був маладца. Шкода, якщо вибір зроблять не на його користь. Хоча, Андрюха не голубий, а Нестеренко завжди вміла розставляти ноги.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду