detector.media
10.06.2008 18:32
Євген Кисельов: На ТВі буде година вечірньої інформації, аналітичний тижневик і програма документальних розслідувань
Євген Кисельов: На ТВі буде година вечірньої інформації, аналітичний тижневик і програма документальних розслідувань
Головний редактор інформаційного мовлення каналу ТВі Євген Кисельов повідомив,  що у найближчих планах ТВі – година вечірньої інформації (новини + гостьова студія), тижнева аналітична програма, а також програма документальних розслідувань. Інтерес Кисельова до розслідувального формату підігріває зокрема й те, що найрезонансніші справи українського політикуму – приміром, такі як вбивство Геогргія Ґонґадзе чи отруєння Віктора Ющенка – так і залишаються без відповідей.  
 
Завітавши до редакції «Детектор медіа», пан Кисельов також висловив загальну оцінку політичної ситуації та стану журналістики, як в Україні, так і в Росії. Основною перевагою української політичної ситуації, на відміну від російської, Кисельов називає не якісну відмінність українських політків від російських, а кількість політичних групувань, які в Україні вимушені конкурувати одна з одною. Що ж до журналістики, Євген Кисельов вважає, що найвагоміше випробування для журналіста – дружба.
 
«Первое, что я всегда говорю: держись, с тобой будут дружить. Тебя будут разводить на дружбу. Сначала тебе дадут эксклюзивную информацию, но наступит день, когда у тебя попросят об одолжении.У меня нет «друзей» в украинской политике. И не будет. Они для меня как рыбки в аквариуме. А я будут с интересом их наблюдать», - сказав пан Кисельов.
 

Інтерв’ю з Євгеном Кисельовим читайте на «ТК» найближчими днями.
 
«Детектор медіа»
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY