Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» відкриє представництво в Україні

6 Травня 2008
26085
6 Травня 2008
17:12

Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» відкриє представництво в Україні

26085
Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» відкриє представництво в Україні
Російська кінокомпанія і прокатник «Централ Партнершип» до кінця 2008 року відкриє в Україні представництво, щоб позбутися дистрибуторів-посредників і керувати процесом зйомок на місці. У такий спосіб компанія планує підняти прибутки від своїх стрічок приблизно на 15 %. Про це з посиланням на КоммерсантЪ повідомляє Кореспондент
 
У найближчі півтора року «Централ Партнершип» планує зняти в Україні два фільми – «Марафон» режисера Карена Оганесяна і «Стритрейсери-2».
 
Аналітики очікують, що Україну чекає значне зростання кіноринку: у шість разів за три-чотири найближчі роки. Таким чином, відкриття власного представництва допоможе «Централ Партнершип» випередити іноземні компанії-прокатники, які неминуче прийдуть на український ринок.
 
За участю «Централ Партнершип» були створені такі фільми, як «Бій з тінню» і його сиквел «Бій з тінню-2», «Волкодав», «Заєць над безоднею», «Ніхто не знає про секс», «Мертві дочки».
 
Нагадаємо, раніше французька кінокомпанія Pathe Distribution, виробник відомої серії фільмів про Астерикса й Обелікса, заявила про свій намір відмовитися від посередників і безпосередньо працювати з українськими кінопрокатниками.
 
«Сподіваємося, що ви зможете дивитися фільми вашою рідною мовою. Ми вже налагодили досить багато контактів з українськими дистрибуторами, і незабаром усе стане на свої місця», – йдеться в офіційному листі кінокомпанії.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26085
Читайте також
07.03.2008 18:21
Петро Борисів, очільник фундації «Тризуб», для УП
35 793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду