Кінопрокатники просять Ющенка, Тимошенко і Яценюка відкласти повну українізацію кіно на три роки

7 Березня 2008
4529
7 Березня 2008
11:21

Кінопрокатники просять Ющенка, Тимошенко і Яценюка відкласти повну українізацію кіно на три роки

4529
Кінопрокатники просять Ющенка, Тимошенко і Яценюка відкласти повну українізацію кіно на три роки
Власники й керівники кінозалів України, а також кінодистриб’ютори звернулись до Президента України Віктора Ющенка, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та голови Верховної Ради Арсенія Яценюка із пропозицією встановити трирічний перехідний період для переходу на стовідсоткове дублювання фільмів українською мовою. Про це повідомляє Кореспондент.Net.
 
На думку авторів звернення, такий період дозволив би завдяки зростанню кількості кінотеатрів та запровадженню в Україні всіх технічних складових цього процесу перейти на якісний процес дублювання без шкоди інтересам глядачів та кіноіндустрії. Також за цей період вони пропонують провести широку пропагандистську кампанію серед глядацької аудиторії щодо переходу кінопрокату на українську мову.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4529
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Роман
5896 дн. тому
Лапті 300 років русифікували Україну. Тепер настав час відродити українську мову! Мову України!
2 Два умника
5899 дн. тому
В Калауге нет выбора и вас обоих, поди, тамошняя ситуация устроит полностью.
Ян
5899 дн. тому
насильственной украинизации біть вообще не должно. но государство может создать номральные условия, где и украиноязычные, и русскоязычные имели бы выбор
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду