detector.media
06.05.2008 17:12
Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» відкриє представництво в Україні
Російська кінокомпанія «Централ Партнершип» відкриє представництво в Україні
Російська кінокомпанія і прокатник «Централ Партнершип» до кінця 2008 року відкриє в Україні представництво, щоб позбутися дистрибуторів-посредників і керувати процесом зйомок на місці. У такий спосіб компанія планує підняти прибутки від своїх стрічок приблизно на 15 %. Про це з посиланням на КоммерсантЪ повідомляє Кореспондент
 
У найближчі півтора року «Централ Партнершип» планує зняти в Україні два фільми – «Марафон» режисера Карена Оганесяна і «Стритрейсери-2».
 
Аналітики очікують, що Україну чекає значне зростання кіноринку: у шість разів за три-чотири найближчі роки. Таким чином, відкриття власного представництва допоможе «Централ Партнершип» випередити іноземні компанії-прокатники, які неминуче прийдуть на український ринок.
 
За участю «Централ Партнершип» були створені такі фільми, як «Бій з тінню» і його сиквел «Бій з тінню-2», «Волкодав», «Заєць над безоднею», «Ніхто не знає про секс», «Мертві дочки».
 
Нагадаємо, раніше французька кінокомпанія Pathe Distribution, виробник відомої серії фільмів про Астерикса й Обелікса, заявила про свій намір відмовитися від посередників і безпосередньо працювати з українськими кінопрокатниками.
 
«Сподіваємося, що ви зможете дивитися фільми вашою рідною мовою. Ми вже налагодили досить багато контактів з українськими дистрибуторами, і незабаром усе стане на свої місця», – йдеться в офіційному листі кінокомпанії.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY