Презентовано «Інтернет-інкубатор», який обіцяє знизити вартість виробництва Інтернет-проекту у 2-3 рази

10 Квітня 2008
5145
10 Квітня 2008
14:52

Презентовано «Інтернет-інкубатор», який обіцяє знизити вартість виробництва Інтернет-проекту у 2-3 рази

5145
Презентовано «Інтернет-інкубатор», який обіцяє знизити вартість виробництва Інтернет-проекту у 2-3 рази
«Інтернет-інкубатор», спільний продукт ІА «Економічні новини» і РА «Едформер», був представлений 10 квітня на прес-конференції шеф-редактором ІА «Економічні новини» Тарасом Загороднім й директором РА «Едформер» Олексієм Ігнатьєвим в прес-центрі ІА «Українські новини». «Інтернет-інкубатор» дає можливість новим проектам, Інтернет – проектам, і чинним на ринку проектам знизити вартість виробництва контенту у 2-3 рази. Сутність технології в тому, що власникам проектів тепер не потрібно самим дбати про вироблення стратегії просування в Інтернеті та про виробництво дешевого конкурентноздатного контенту. Тепер повний спектр послуг від стадії розробки і до просування й залучення рекламодавців бере на себе «Інтернет-інкубатор».
 
На думку, Тараса Загороднього й Олексія Ігнатьєва технологія «Інтернет-інкубатора» дозволить вийти новому проекту на самооплатність уже через два місяці після запуску, а на третій місяць приносити чистий прибуток його власникам.
 
Як заявив Тарас Загородній, «Інтернет-інкубатор» здатний допомогти Інтернет-ресурсам різної спрямованості. Від серйозних новинних і ділових проектів до ресурсів розважального характеру. «Ядром нашого проекту є діловий новинний ресурс «Економічні новини», а розважальні ресурси робити легше, хоча й не так просто».
 
Директор РА «Едком» Олексій Ігнатьев відзначив, що «Інтернет-інкубатор» дозволить інвесторам вибудовувати конкурентноздатні ресурси на початковому етапі запуску й не витрачати свої гроші дарма. «Тепер інвестори мають можливість одержати кваліфіковану допомогу на початковому етапі розвитку ресурсу й будувати ресурси, цікаві рекламодавцям», сказав п. Ігнатьєв. За його словами, зараз досить часто ресурси запускаються без врахування думки рекламодавців, що приводить у результаті до величезних збитків.
 

На думку учасників прес-конференції, нова послуга дозволить різко знизити поріг інвестицій в український Інтернет і допоможе залучити в мережу більше інвесторів. Розширення використання Інтернет-технологій допоможе нарощувати темпи зростання економіки без використання дефіцитних енергоносіїв і ресурсів. Як приклад, Тарас Загородній привів Китай, що найближчим часом має намір за три-чотири найближчих роки подвоїти частку ВВП, що прибуткується на онлайнову економіку країни й досягти 15%. Це при тому, що в Китаї не вичерпані резерви зростання в промисловому секторі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5145
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
goshi
5865 дн. тому
Вторая часть там же, где и внятное объяснения того, что такое Интернет-инкубатор. Мне кажется, что 1 апреля уже давно прошло.
rivnet
5866 дн. тому
А в Инкубаторе нет кого-то, кто смог бы внятно и коротко написать, что же все-таки предлагается?
читатель
5866 дн. тому
Тарас, где вторая часть статьи про ЕСГ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду