19 вересня розпочинається конкурс Інтернет-проектів

18 Вересня 2002
830
18 Вересня 2002
12:38

19 вересня розпочинається конкурс Інтернет-проектів

830
19 вересня розпочинається конкурс Інтернет-проектів
Конкурс вдруге проводиться у рамках Першого українського фестивалю Інтернет і складається з реєстрації українських Інтернет-проектів, їх технічного тестування та оцінки у наступних номінаціях: WAP-портал, Бізнес та фінанси, Інтернет-магазин, Мистецтво, Комп’ютерні технології, Корпоративний проект, Література, Музика, Новини, Освіта та наука, Персональний проект, Пошукові системи та рейтинги, Портали, Провайдери, Робота, Розваги, ЗМІ в Інтернет, Спорт, Чати та форуми, Шоу-бізнес, Юриспруденція. А також проводитимуться й додаткові конкурси. У номінації „Дизайн-2002” переможця чекає приз за найяскравіший, прогресивний чи актуальний дизайн. У конкурсі „Інфо-2002” оцінюватиметься найкращий контент. Спеціальний приз журі буде вручено за прогресивне технічне вирішення. Крім того, на офіційній сторінці фестивалю протягом трьох місяців проводитиметься голосування за приз юзерських симпатій". Журі фестивалю складають Юрій Рогоза – сценарист та голова журі, Віктор Придувалов - - кліпмейкер, відомі в Інтернет-бізнесі - Олексій Мась, Олексій Танчик, Олександр Попов.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду