Представлений Інтернет-проект The News Market, покликаний сприяти інтеграції України у світовий інформаційний простір

1 Грудня 2006
24326
1 Грудня 2006
12:30

Представлений Інтернет-проект The News Market, покликаний сприяти інтеграції України у світовий інформаційний простір

24326
Представлений Інтернет-проект The News Market, покликаний сприяти інтеграції України у світовий інформаційний простір

Міністерство закордонних справ України за сприяння координаторів проекту ОБСЄ в Україні та Агентства «Інтерактив PR Груп» представило Інтернет-проект The News Market, який сприятиме входженню українських ЗМІ до світового інформаційного простору. Про це у п’ятницю розповіла представник компанії The News Market у Центральній та Східній Європі Кристина Калерт, повідомляє proIT.

 

Цей інтернетз-ресурс являє собою збірку новин та відео-роликів світових великих компаній англійською мовою. За словами пані Калерт, ресурсом користуються 10 тисяч організацій у 144 країнах світу. Вартість розміщення інформації та новин своєї компанії становить від 5 до 500 тисяч євро на рік. За словами директора українського агентства «Інтерактив PR Груп» Дениса Богуша, сайт буде цікавий передусім для великих українських компаній та мас-медіа, а також для державних установ і уряду.

 

Користуватись конвентом ресурсу можуть лише представники ЗМІ, що пройшли реєстрації на сайті. В Україні користувачами The News Market є канали 5 каналу, ICTV тощо.

 

Сайт The News Market відкрився у березні 2003 року. Головний офіс компанії розташований у Нью Йорку, США.

 

ProIT

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду