detector.media
10.04.2008 14:52
Презентовано «Інтернет-інкубатор», який обіцяє знизити вартість виробництва Інтернет-проекту у 2-3 рази
«Інтернет-інкубатор», спільний продукт ІА «Економічні новини» і РА «Едформер», був представлений 10 квітня на прес-конференції шеф-редактором ІА «Економічні новини» Тарасом Загороднім й директором РА «Едформер» Олексієм Ігнатьєвим в прес-центрі ІА «Українські новини». «Інтернет-інкубатор» дає можливість новим проектам, Інтернет – проектам, і чинним на ринку проектам знизити вартість виробництва контенту у 2-3 рази. Сутність технології в тому, що власникам проектів тепер не потрібно самим дбати про вироблення стратегії просування в Інтернеті та про виробництво дешевого конкурентноздатного контенту. Тепер повний спектр послуг від стадії розробки і до просування й залучення рекламодавців бере на себе «Інтернет-інкубатор».
 
На думку, Тараса Загороднього й Олексія Ігнатьєва технологія «Інтернет-інкубатора» дозволить вийти новому проекту на самооплатність уже через два місяці після запуску, а на третій місяць приносити чистий прибуток його власникам.
 
Як заявив Тарас Загородній, «Інтернет-інкубатор» здатний допомогти Інтернет-ресурсам різної спрямованості. Від серйозних новинних і ділових проектів до ресурсів розважального характеру. «Ядром нашого проекту є діловий новинний ресурс «Економічні новини», а розважальні ресурси робити легше, хоча й не так просто».
 
Директор РА «Едком» Олексій Ігнатьев відзначив, що «Інтернет-інкубатор» дозволить інвесторам вибудовувати конкурентноздатні ресурси на початковому етапі запуску й не витрачати свої гроші дарма. «Тепер інвестори мають можливість одержати кваліфіковану допомогу на початковому етапі розвитку ресурсу й будувати ресурси, цікаві рекламодавцям», сказав п. Ігнатьєв. За його словами, зараз досить часто ресурси запускаються без врахування думки рекламодавців, що приводить у результаті до величезних збитків.
 

На думку учасників прес-конференції, нова послуга дозволить різко знизити поріг інвестицій в український Інтернет і допоможе залучити в мережу більше інвесторів. Розширення використання Інтернет-технологій допоможе нарощувати темпи зростання економіки без використання дефіцитних енергоносіїв і ресурсів. Як приклад, Тарас Загородній привів Китай, що найближчим часом має намір за три-чотири найближчих роки подвоїти частку ВВП, що прибуткується на онлайнову економіку країни й досягти 15%. Це при тому, що в Китаї не вичерпані резерви зростання в промисловому секторі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY