«КоммерсантЪ»: СМЕ інвестуватиме в Інтернет-проекти в Україні

23 Жовтня 2007
31814
23 Жовтня 2007
10:51

«КоммерсантЪ»: СМЕ інвестуватиме в Інтернет-проекти в Україні

31814
«КоммерсантЪ»: СМЕ інвестуватиме в Інтернет-проекти в Україні
Компанія Central European Media Enterprises займеться в Україні розвитком інноваційних медіа, повідомляє українська газета «КоммерсантЪ». Наприкінці минулого тижня СМЕ затвердила стратегію розвитку компанії, одним із пріоритетів якої став розвиток новинних Інтернет-порталів із відеоконтентом та розважальними сервісами. Експерти вважають, що інвестиції компанії в інноваційні медіа в Україні поки що мають виключно іміджевий характер через низький рівень проникнення широкосмугового доступу в Інтернет, пише газета.
 
Як повідомила «Коммерсанту» виконавчий віце-президент СМЕ Марина Вільямс, до кінця 2007 року компанія має намір інвестувати у розвиток інноваційних медіа близько 10 мільйонів американських доларів. Ці кошти підуть на створення Інтернет-порталів, які містять відеоконтент та розважальні сервіси. Портал, створений для каналу «1+1», уже працює в тестовому режимі, і буде доступний користувачам із січня 2008 року. У СМЕ також не виключають купівлю інших українських сайтів.
 
Дотепер, пише газета, інвестиції СМЕ в інноваційні медіа були успішні. Зокрема, портал 24ur.com, що належить компанії, посідає перше місце серед новинних сайтів Словенії, маючи щомісячну аудиторію понад 450 000 унікальних користувачів. На сайті, окрім відеоконтенту, є смс-сервіс та сервіс знайомств. Саме цей портал може стати зразком для українського проекту. Утім, в Україні компанія не розраховує посісти лідерські позиції найближчим часом через незначне поширення широкосмугового доступу в Інтернет, необхідного для перегляду відеофайлів. За даними СМЕ, в Україні рівень проникнення broadband становить близько 1%, і до 2010 року не перевищить 5%.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31814
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
словенец
6034 дн. тому
450 уникальних користувачив!!! ВАУ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду