ТРК «Київ» упевнено лідерує за часткою аудиторії

1 Квітня 2008
1893
1 Квітня 2008
12:49

ТРК «Київ» упевнено лідерує за часткою аудиторії

1893
ТРК «Київ» упевнено лідерує за часткою аудиторії
1 квітня 2008 року частка муніципального телеканалу «Київ» сягнула позначки 62,4% (аудиторія «Київ 75+»).  
 
Таким чином, канал очолив рейтингову таблицю, випередивши навіть телеканал «Інтер», який був лідером ринку за аудиторією «75+» із моменту свого заснування.
 
Цей пік телеглядацького інтересу припав на 11.30, коли в ефірі телеканалу транслювався соціальний проект «Мер з вами», в ході якого було оприлюднено адреси та графік роботи пунктів із видачі малозабезпеченим та пенсіонерам продовольчих пайків від кандидата на посаду Київського міського голови Леоніда Черновецького.
 
«Выкусите!», - прокоментував «Телекритиці» цей нечуваний успіх телеканалу в.о. директора ТРК «Київ» та голова ліквідаційної комісії Дмитро Джангіров. Як стало відомо «ТК», на численні прохання телеглядачів соціальний проект «Мер з вами» повторюватиметься щодня у ранковому та вечірньому праймі до 25 травня включно.
 

«Детектор медіа»

 

P.S. З Першим квітня, колеги! :)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1893
Теги:
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ти не гуманіст, Омелян!..
5876 дн. тому
Хто ж труїть пенсіонерів?! То ж наша Головна Електоральна Сила!
свої
5876 дн. тому
жарт хороший, однак, близький до правди. і справді можна було би сміятися, якби не на ваші з нами гроші жирував і той Казя з пухкеньким Джангі, і криволапка іже з ними. Так само, як у нас з вами стирять гроші, куплять консервів часів Великої Вітчизняної і ними ж отруять аудиторію 75+
5877 дн. тому
100% перепечатают))) ну космосу так точно покажут!!!!)))
не так
5877 дн. тому
Вот "ТК" шутки шутит, а Казя с Джангировым завтра в "Крещатике" это на полном серьезе перепечатают и отрапортуют коксохимику с Иреной, что это так и есть на самом деле.
2 Академія наук України
5877 дн. тому
ви наголос не туди поставили, пані академіє. ЛідерУє.))
5877 дн. тому
Аффффтар, пеши истчо!!!)))))))))))))))))))))))))))))
Академія наук України
5877 дн. тому
Лідер - але лідИрує
Жартун
5877 дн. тому
Ось справжній успіх того Бектурсунова! Те, що робить він із Черновецьким, може подобатися тільки тим, кому більше, ніж 75 років. І вас з 1 квітня!
Vaka
5877 дн. тому
Така новина варта виключно перших шпальт "Хрещатика", "Вечірнього Києва" і прайму в ефірі "Київ 98 FM". :)
Богдан Кутєпов
5877 дн. тому
І вас із 1 квітня!)))))))))))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду