Колишні працівники «Інтера» створюють новий телеканал

1 Квітня 2007
2038
1 Квітня 2007
16:03

Колишні працівники «Інтера» створюють новий телеканал

2038
 Колишні працівники «Інтера» створюють новий телеканал

Колишні працівники «Інтера», які покинули канал після приходу нового менеджменту та так званої «революції», створюють власний канал. Про це на прес-конференції повідомив голова прес-служби Олекса Зінченко. Запуск всеукраїнського телеканалу, що виходитиме під логотипом «Інший канал», заплановано на січень 2008 року. Зараз триває розбудова організаційної та технічної бази, формування штату та закупівля програмного продукту.  

 

АТЗТ «НУТАК» («Незалежний Український Телевізійний Авторський Канал») вже подало всі необхідні документи для отримання ліцензій на супутникове та кабельне мовлення до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Що ж до ефірного мовлення, то, з огляду на відсутність вільних частот, «Інший канал» має намір перекупити ліцензію одного з всеукраїнських ефірних каналів. Зокрема, за словами голови прес-служби АТЗТ, досягнуто попередньої домовленості щодо купівлі ліцензії каналу «Мегаспорт» (технічне покриття в містах із населенням понад 50 тис. – 78%). «Ми вели переговори з Ганною Безлюдною, і вона охоче погодилась віддати нам ліцензію «Мегаспорту». Адже вона не любить спорт», - сказав Зінченко.

 

На роботу в новій телекомпанії запрошуватимуть переважно працівників каналу «Інтер» - колишніх і тих, що мають бажання змінити місце роботи. Як повідомила «ТК» генпродюсер каналу, двері «Іншого» будуть відкриті для всіх «інтерівців» - як старих, так і «нових». Зокрема, Антону Нікітіну вже запропонували очолити відділ внутрішньої безпеки, Володимиру Грановському – сформувати регіональну кореспондентську мережу у західних областях України, а Максиму Карижському – відкрити корпункт у  Республіці Казахстан. Втім, на поточному етапі, наголосила генпродюсер, ще рано говорити про те, хто саме які обов’язки виконуватиме, оскільки, цитуємо, «триває коучінґ».

 

На прес-конференції, що відбулася сьогодні, 1 квітня, журналістам було представлено логотип «Іншого каналу»:

 

 

 

Натяки журналістів стосовно схожості елементів логотипу на елементи відомих брендів арт-директор каналу Ніколай Пужля відкинув фразою: «Нот только семь, вот и в дизайне все вот так вот». 

 

На запитання щодо того, хто виступить інвестором нового телепроекту, генпродюсер «Іншого каналу» відповіла, що головним джерелом фінансування стануть особисті заощадження колективу. «Ви ж знаєте, що в нас на «Інтері» були абсолютно середьоєвропейські зарплати, - сказала вона. – Ось ми й наскладали».

 

 

«Детектор медіа»


P.S. Шановні колеги, вітаємо вас із 1 квітня і розраховуємо на ваше почуття гумору :)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2038
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду