Медіа-профспілка проведе низку тренінгів для журналісток

1 Квітня 2007
1809
1 Квітня 2007
16:51

Медіа-профспілка проведе низку тренінгів для журналісток

1809
Медіа-профспілка проведе низку тренінгів для журналісток

Київська незалежна Медіа-профспілка готує серію тематичних тренінгів для жінок-журналісток. «Ми проаналізували базу даних і виявили, що чоловіки-журналісти частіше вступають до київської організації, ніж їхні колеги-жінки. Щоб вирівняти цю диспропорцію, Медіа-профспілка розробила серію спеціальних тренінгів тільки для жінок», - каже голова Медіа-профспілки в Києві Михайлина Скорик. Тренінги відбудуться сьогодні, 1 квітня 2007 року,  в приміщенні Медіа-профспілки. Початок – о 22.00.


Тема тренінгів: «Як вийти заміж за багатого чоловіка?» і «Як стати стервою, щоб подобатися чоловікам?».

 

Тренер – Сергій Гузь, голова Незалежної Медіа-профспілки України.


Для членів профспілки участь безкоштовна. Для решти бажаючих – 50 гривень/тренінг. Чекаємо на ваші заявки за адресою profpres@ukr.net. Контактна особа – Вероніка Жернова.

 

Прес-служба Медіа-профспілки

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1809
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду