ТРК «Україна» транслюватиме футбольні матчі без коментарів

1 Квітня 2007
1754
1 Квітня 2007
15:51

ТРК «Україна» транслюватиме футбольні матчі без коментарів

1754
ТРК «Україна» транслюватиме футбольні матчі без коментарів

Керівництво телеканалу «Україна» прийняло рішення надалі не супроводжувати показ футбольних матчів коментарями та не аналізувати футбольні події у спортивних програмах. Демонстрація футбольних матчів із оригінальним звуком із стадіону розпочнеться вже сьогодні, 1 квітня. Розглядається й інший варіант – супроводжувати футбольні матчі ненавязливою інструментальною музикою.

 

«Нам просто надоело все это выслушивать, - коментує шеф-редактор спортивного відділу телеканалу Олександр Денисов. – Каждый день на нас сыплются упреки по поводу якобы неудовлетворительного качества работы нашего комментатора Вячеслава Шарафудинова, моей - как ведущего «Футбольного уик-энда», - и журналистов, готовящих сюжеты для спортивных выпусков. Нас уже пытались скомпрометировать, и у нас создается впечатление, что все это – кем-то организованная кампания, целью которой является разрушение имиджа футбольного канала, которым всегда гордилась «Украина». За словами пана Денисова, демонстрація матчів без коментарів та суха інформація замість аналітики у «Футбольному вік-енді» має «розставити все на свої місця», і в недоброзичливців більше не буде приводів для критики.

 

Водночас, як удалося дізнатись «ТК», відомий спортивний коментатор В’ячеслав Шарафудінов не збирається покидати роботу на ТРК «Україна» навіть після того, як його передчасна заява про перемогу «Шахтаря» у матчі з «Севільєю» викликала шкваль нарікань з боку фанів. Поки телеканал вестиме трансляції футбольних матчів без коментарів, пан В’ячеслав спробує себе в якості ведучого прогнозів погоди.

 

«Детектор медіа»

P.S. Шановні колеги, вітаємо вас із 1 квітня і розраховуємо на ваше почуття гумору :)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1754
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду