«Детектор медіа» змагатиметься за «Золотые соты»

1 Квітня 2007
1635
1 Квітня 2007
13:53

«Детектор медіа» змагатиметься за «Золотые соты»

1635
«Детектор медіа» змагатиметься за «Золотые соты»

«Детектор медіа» має намір узяти участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі журналістської майстерності у галузі бджільництва «Золотые соты» («Золоті стільники»). Створено робочу групу з творчих працівників редакції, яка, починаючи з 1 квітня, займатиметься формуванням заявки та добором публікацій журналістів «ТК» для участі в конкурсі.

 

«Для нас особливо важливо, що цей конкурс сприяє відродженню духовності українського народу, - зазначив керівник робочої групи, заступник шеф-редактора «ТК» О. Довженко. – Адже «Детектор медіа» прагне не лише бути барометром подій у медіапросторі, але й віддзеркалювати культурне життя нації і, коли це можливо, пропагувати справжні моральні цінності. Ми впевнені, що наші читачі шанують українські традиції, тому матеріали, опубліковані в рамках підготовки до конкурсу, їх зацікавлять».

 

Нагадаємо, як уже повідомляла «Детектор медіа» нагородження лауреатів першого конкурсу відбулося 25 січня 2007 року у київському храмі на честь честь ікони Божої матері «Всецариця–Пантанаса». За сприяння відродженню народних традицій та практики лікування продуктами бджільництва були відзначені грамотами та подяками прес-служба УПЦ (МП), редакції церковних православних газет, видань «Безпека життєдіяльності», «Пасіка», «Сільські вісті», «Киевский телеграф», «Рабочее слово», «Сільський час», радіостудії «Голос Києва», «Колос», «Свобода», телестудія «Столичні телевізійні новини», інформаційне агентство УНІАН, а також декілька журналістів.

 

Всеукраїнський конкурс журналістської майстерності у галузі бджільництва «Золоті соти» організований головою Християнсько-селянської спілки Олегом Шаромигою за сприяння Української православної церкви (Московського патріархату).

 

«Детектор медіа»

P.S. Шановні колеги, вітаємо вас із 1 квітня і розраховуємо на ваше почуття гумору :)


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1635
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду