«Щоб з телеканалів підбурювали людей бігти закуповувати продукти– це вже із категорії нанести шкоду державі...»

20 Березня 2008
25891
20 Березня 2008
13:46

«Щоб з телеканалів підбурювали людей бігти закуповувати продукти– це вже із категорії нанести шкоду державі...»

25891
«Щоб з телеканалів підбурювали людей бігти закуповувати продукти– це вже із категорії нанести шкоду державі...»

Переглядаючи інформаційні випуски та шоу-програми на українських телеканалах, складається враження, що горе теле-інформатори з такою радістю повідомляють народу про можливі колапси економіки, погіршення життя і т.п. Ось приклади: «газ буде по 320», «ціни будуть рости, запасайтеся продуктами», «ціна на 95 бензин катастрофічно росте», «Юля піде у відставку через місяць(тиждень)», «Юля хоче замінити "Укргазенерго" на своє СП»...

 

Я розумію, що це все вигідно Партії регіонів та їх соратникам, які відсунуті або близько присунуті до влади – як Секретаріат Президента, чи Литвину який з шоу набирає(?) рейтинг, але щоб з телеканалів підбурювали людей бігти закуповувати продукти і товпитися за заощадженнями – це вже із категорії нанести шкоду державі. Дуже в цьому старається «незалежний» 5-ий канал зi своїм «народним шоу» та «Інтер» на Свободі Шустера. Остання передача з Черновецьким і Кільчицькою це вже «вищий пілотаж» маразму!!

 

Borys

 

Від редакції: Авторську орфографію та стилістику збережно в оригіналі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25891
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лирика
5889 дн. тому
5 баллов за статью.. выражены эмоции офигенно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду