14 березня «Детектор медіа» проведе круглий стіл у Слов’янську

13 Березня 2008
22117
13 Березня 2008
16:51

14 березня «Детектор медіа» проведе круглий стіл у Слов’янську

22117
14 березня «Детектор медіа» проведе круглий стіл у Слов’янську
Громадська організація «Детектор медіа» за підтримки посольства США в Україні чотиринадцятого березня об 11.30 проведе у м. Слов’янськ (Донецька обл.) круглий стіл, мета якого – розібратися в конфліктній ситуації, яка виникла між міським головою Слов’янська, п. Рибачуком, і телекомпанією «САТ плюс» та знайти шляхи налагодження діалогу між сторонами. Круглий стіл відбудеться за адресою: Слов’янськ, Свободи 5.
 
Про конфлікт, а також реакцію на нього Донецького областного відділення партії Регіонів та виступи журналістів Детектор медіа неодноразово писала. До дискусії, однак, приєднуються нові учасники. Зокрема, йдеться про відритий лист членів Спілки журналістів України Валерія Прудського й Людмили Грибоводи. В листі зазначається, що підґрунтя конфлікту лежить не тільки в площині зазіхань влади на свободу слова, а й у зоні особистих амбіцій теперішнього міського голови п. Рибачука та колишнього, п. Левіта, родині якого, наголошується у листі, належать канали «САТ плюс» і «Схід».
 
У дискусії візьмуть участь медіаюристи, представники громадських організацій і ЗМІ Києва, Донецька й Донецької області. Детектор медіа запрошує всіх цікавих, зокрема п. голову, а також авторів згаданого листа п.п. Валерія Прудського й Людмилу Грибоводу приєднатися та висловити власну точку зору.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22117
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду