detector.media
06.02.2008 11:28
Роднянський і Фуксман інвестують частину отриманих за «1+1» грошей у розвиток кіномережі «Сінема Сіті»
Роднянський і Фуксман інвестують частину отриманих за «1+1» грошей у розвиток кіномережі «Сінема Сіті»
Частина коштів, отриманих Олександром Роднянським та Борисом Фуксманом від компанії Central European Media Enterprises за 30% телеканалу «1+1», буде інвестована у розвиток кіномережі «Сінема Сіті», повідомляє «МедіаБізнес».
 
«В Одесі ми збудували великий мультиплекс – найбільший в Україні. Збираємося будувати й інші мультиплекси. Тож частина коштів напевно буде інвестована у розвиток потужної кіномережі в Україні», - сказав «МБ» Борис Фуксман.
 
У 2007 році Олександр Роднянський і Борис Фуксман разом із ген директором компанії «Геміні/20 століття Фокс СНД» Міхаелем Шліхтом збудували в Одесі семизальний мультиплекс «Сінема Сіті». «Після відкриття цього кінокомплексу Одеса посіла друге місце за касовими зборами в країні після Києва», - цитує видання директора дослідницької компанії Cinema Analytics Оксану Кондрашову. Раніше пан Шліхт повідомляв, що крім одеського «Сінема Сіті» компанія планує збудувати кінотеатри у Києві, Харкові та Львові. Усього мережа «Сінема Сіті» складатиметься з 7 кінотеатрів на 25 зал. За оцінкою пана Шліхта, будівництво коштуватиме близько 20 мільйонів. Олександр Роднянський уточнив, що вони з Борисом Фуксманом виступають як інвестори, вкладаючи власні кошти, а керуватиме мережею західний менеджмент.
 
«МедіаБізнес».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY