Радіокомітет висунув вимоги до досліджень радіоаудиторії TNS Ukraine

19 Грудня 2007
2736
19 Грудня 2007
15:59

Радіокомітет висунув вимоги до досліджень радіоаудиторії TNS Ukraine

2736
Радіокомітет висунув вимоги до досліджень радіоаудиторії TNS Ukraine
18 грудня Радіокомітет висунув вимоги щодо досліджень аудиторії радіокомпаній, які проводяться компанією TNS Ukraine. Вимоги стосуються насамперед методології досліджень та можливості контролю їх виконання.
 
Вимоги до дослідження компанії TNS Ukraine були розроблені Технічним комітетом, що є дорадчим органом при Радіокомітеті. Технічний комітет складається з експертів-маркетологів, які працюють з дослідженнями радіоаудиторії. До основних вимог дослідження було віднесено пункти щодо контролю проведення дослідження з боку Радіокомітету.
 
Можливість постійного контролю проведення дослідження (MMI та Diary Київ), що включає моніторинг проведення самого опитування, збору, опрацювання та сканування анкет, проведення тренінгів для інтерв’юерів; проведення аудиту дослідження (без вказаної дати проведення).
 
Радіокомітет не вбачає доцільності у проведенні окремого щоденникового дослідження у містах-мільйонниках. Натомість пропонується розширити дослідження ММІ для можливості аналізу станцій у містах-мільйонниках. Такий аналіз потрібно проводити кожних півроку, тому пропонується, поруч із дослідженням ММІ, на додатковій вибірці (бустер) аналізувати аудиторію у містах-мільйонниках.
 
Серед інших вимог - необхідність уніфікації демографічних характеристик в усіх дослідженнях для радіо та розгляд можливості квотування респондентів не тільки за віку та статтю, а й за доходом.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду