detector.media
27.11.2007 17:25
RU Music хоче зробити керівництво Нацради персонами нон ґрата в США
RU Music хоче зробити керівництво Нацради персонами нон ґрата в США
Американська компанія Russian Music Television LLC, яка є одним із засновників музичного супутникового каналу RU Music, звернулась до імміграційних служб США із проханням скасувати в’їзні візи до цієї країни та заборонити в’їзд на територію США «тим співробітникам державних органів України, які чинять невмотивований тиск на RU Music». Про це повідомляє прес-служба каналу, мотивуючи ці дії тим, що чиновники «ставлять під загрозу інвестиції, зроблені компанією в економіку України».
 
«Чинний Закон США «Про імміграцію та національність 1996 року» передбачає заборону на в'їзд в США  певній категорії осіб, винних у незаконному притисненні інтересів громадян США чи американських підприємств за кордонами США. Також цей Закон  передбачає заборону на в'їзд в США  державнім службовцям інших країн, які порушують загальновстановлені норми демократії, дозволяють собі націоналістичні висловлювання тощо», - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Голова Національної Ради у відповідь на прохання «ТК» прокоментувати цю інформацію розсміявся і сказав: «Я з таким самим успіхом міг би прокоментувати заяву про те, що їм не подобається орбіта Меркурія чи Плутона. Тут нема чого коментувати, це нагадує фарс».
 
Нагадаємо, конфлікт між RU Music та Нацрадою розпочався 23 листопада, коли працівників апарату Нацради, які проводили перевірку, вивели з приміщення RU Music озброєні автоматами охоронці.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY