detector.media
15.11.2007 11:33
CNN збільшить кількість кореспондентів на 10%
CNN збільшить кількість кореспондентів на 10%
Кабельна телемережа CNN Worldwide, підрозділ медіаконгломерата Time Warner Inc., оголосила в середу про збільшення з 2008 року на 10% кількості своїх кореспондентів в рамках програми з розширення власних можливостей виробництва новинних матеріалів. Про це повідомляє «Економічна правда» з посиланням на «РИА Новости».
 
CNN Worldwide має намір розширити кореспондентську мережу з нинішніх 150 до 165-166 чоловік, на що буде виділено 10 мільйонів доларів.
 
Нагадаємо, що у вересні CNN оголосила про небажання відновлювати контракт з Reuters Group PLC на використання його інформаційних матеріалів, а натомість розвиватиме власні ресурси.
 
Головним об'єктом інвестицій CNN стане арабський корпункт телекомпанії, який знаходиться в Об'єднаних Арабських Еміратах.
 
Також буде збільшено чисельність персоналу в бюро телекомпанії в Гонконзі (Сянгані), Йоханнесбурзі (ПАР) і Мехіко, виробництво новинних матеріалів здійснюватиметься також в Афганістані, Бельгії, Індії, Кенії, Малайзії, Нігерії, на Філіппінах, в Польщі і В'єтнамі.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY