Денис Жарких став в.о. головного редактора газети «Хрещатик». Павло Карайченцев пішов від Бектурсунова

24 Жовтня 2007
8863
24 Жовтня 2007
18:18

Денис Жарких став в.о. головного редактора газети «Хрещатик». Павло Карайченцев пішов від Бектурсунова

8863
Денис Жарких став в.о. головного редактора газети «Хрещатик». Павло Карайченцев пішов від Бектурсунова
Денис Жарких став виконувачем обов’язків головного редактора газети «Хрещатик». З кінця серпня він очолював відділ «Органи влади і політика» цього муніципального видання, а до того протягом 10 місяців був керівником прес-служби Партії регіонів. Попередній в.о. головного редактора «Хрещатика»,
 
Павло Карайченцев, за словами пана Жарких, написав заяву про звільнення за власним бажанням. «Цілі, які ставились переді мною в «Київському медіахолдингу», вичерпались, - прокоментував «ТК» мотиви свого звільнення пан Карайченцев. – Упродовж останнього місяця я передавав справи Денисові Жарких. Тепер я працюватиму піар-директором компанії, яка займається продюсуванням артистів та шоу-бізнесом». (Нагадаємо, під час виборчої кампанії Павла Карайченцева пов'язували із проектом «Блок Сердючки», проте сам він категорично це спростовував.)
 
«Я добре знаю газетну справу, і погодився на цю пропозицію, бо хочу спробувати себе в цій новій ролі, - сказав Денис Жарких «Детектор медіа». – Першу співбесіду я мав із Казбеком Бектурсуновим, другу – з заступником голови Київської міської державної адміністрації Денисом Басом, третю – з Леонідом Черновецьким. Це були короткі ділові зустрічі».
 
«Для мене найпершим завданням стане зробити газету прибутковою. Це, на мою думку, можливо. Ще я хочу, аби газета стала інтелектуальнішою, цікавішою, глибшою. Щоб «Хрещатик» газетою, яку щоранку активно купуватимуть кияни», - поділився своїми планами Денис Жарких.
 
«Ми залучаємо кращих кадрів з ринку, але, на жаль, не всім вдається підтвердити свій професіоналізм в роботі. Якщо говорити про Дениса Жарких, то він уже успішно влився у трудовий колектив, користується величезною пошаною і довів, що саме він може стати головним редактором такої амбітної газети, як «Хрещатик». Ми всі бажаємо Денису Жарких сил, мудрості і терпіння в його нелегкій, але цікавій праці», - цитує газета «Хрещатик» 24 жовтня радника київського мера Казбека Бектурсунова, який координує діяльність муніципальних медіа. Нагадаємо, незабаром газети «Хрещатик», «Вечірній Київ» та «Українська столиця», «Радіо Київ» та ТРК «Київ» планують об’єднати у ЗАТ «Київський Медіахолдинг», 49% акцій якого буде продано приватним інвесторам.
 
На фото – Денис Жарких
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8863
Читайте також
17.05.2007 19:07
Наталья Ковалевская, «Власть денег»
7 290
20.03.2007 17:21
Отар Довженко, Інна Корнелюк, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
8 561
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Les
6030 дн. тому
До видання, котре за людські гроші в примусовому порядку прославляє одну людину так, як навіть Сталіна чи ще якесь паскудство не прославляли, можуть іти лише... Ви правильно вгадали.
Cool
6031 дн. тому
«Ми залучаємо кращих кадрів з ринку"... найслухняніших.
Тарас
6031 дн. тому
Порядні люди тікають від Бектурсунова. Паша вирішив не підставлятися з приватизацією комунального майна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду