Казбек Бектурсунов і його команда розкажуть журналістам про стан і розвиток київських муніципальних медіа

20 Квітня 2007
7531
20 Квітня 2007
16:49

Казбек Бектурсунов і його команда розкажуть журналістам про стан і розвиток київських муніципальних медіа

7531
Казбек Бектурсунов і його команда розкажуть журналістам про стан і розвиток київських муніципальних медіа

23 квітня о 12.00 у прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» (вул. Еспланадна, 20, 1 поверх) відбудеться прес-конференція представників муніципальних медіа Києва на тему «Стан і розвиток муніципальних ЗМІ».

 

У прес-конференції візьме участь радник міського голови Києва, координатор неформального медіахолдингу комунальних ЗМІ столиці Казбек Бектурсунов, виконувач обовязків головного редактора газети «Хрещатик» Дмитро Джангіров, виконувач обовязків головного редактора тижневика «Українська столиця» Павло Карайченцев, перший заступник головного редактора газети «Вечірній Київ» Руслан Малашенко, директор комунального підприємства «Радіостанція «Голос Києва» Костянтин Спілка та директор ТРК «Київ» Дмитро Харитонов.

 

Нагадаємо, в цей самий час у Вітальній залі Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57, третій поверх) відбудеться круглий стіл «ТРК «Київ» - для киян чи для мера?» за участю Миколи Томенка, Андрія Шевченка, Олександра Бригинця, Тараса Шевченка та ін.

 

Аккредитация по телефону: +38 067 567 07 75,  email: litkova@kreschatic.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду