Сьогодні виходить остання програма серії «Обережно, „джинса”!»

21 Вересня 2007
8117
21 Вересня 2007
11:06

Сьогодні виходить остання програма серії «Обережно, „джинса”!»

8117
Сьогодні виходить остання програма серії «Обережно, „джинса”!»

Сьогодні, 21 вересня, на телеканалі ОТБ (Харківська ОДТРК) вийде в ефір остання програма спецпроекту Ігоря Чайки «Обережно, „джинса”!». Про це повідомив «Детектор медіа» сам Ігор Чайка.

У передачі візьмуть участь відомі харківські журналісти, медіа-власники та менеджери, власкори провідних загальнонаціональних телеканалів, представники прес-служб владних структур міста та області. Вестиме програму Зураб Аласанія. Серед питань, що виносяться на обговорення, зокрема, такі: «Чи існує насправді в Україні і на Харківщині зокрема „свобода слова”?», «Чи готові журналісти протистояти тиску ринку, власників та влади?», «Джинса” – це тотальний підкуп ЗМІ політиками чи спроба маніпулювання суспільною думкою?».

Як повідомлялося раніше, подібні програми вже вийшли в ефірі Чернігівської ОДТРК, Кримської ДТРК (Симферополь) та ТРК «Рівне-1». По завершенні проекту «Обережно, „джинса”!» планується створення оригінальної телеверсії в DVD-форматі, до якої увійдуть найцікавіші фрагменти з усіх програм, надані партнерами проекту - регіональними ТРК, а також оригінальні зйомки творчої групи проекту. Остаточна телеверсія буде розповсюджена серед учасників та партнерів проекту, фахових громадських організацій, запропонована до ефіру інших національних т а регіональних ТРК.

Спецпроект Ігоря Чайки «Обережно, „джинса”!» є продовженням минулорічного документального циклу, створеного за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні (фільми «Свобода „джинси”? Український контекст...» та «Соло для медіа», ІМІ, студія «Тайм продакшн», 2006 р.) і присвяченого стану та проблемам українських ЗМІ часів «новітньої історії».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8117
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду