detector.media
21.09.2007 11:06
Сьогодні виходить остання програма серії «Обережно, „джинса”!»
Сьогодні виходить остання програма серії «Обережно, „джинса”!»

Сьогодні, 21 вересня, на телеканалі ОТБ (Харківська ОДТРК) вийде в ефір остання програма спецпроекту Ігоря Чайки «Обережно, „джинса”!». Про це повідомив «Детектор медіа» сам Ігор Чайка.

У передачі візьмуть участь відомі харківські журналісти, медіа-власники та менеджери, власкори провідних загальнонаціональних телеканалів, представники прес-служб владних структур міста та області. Вестиме програму Зураб Аласанія. Серед питань, що виносяться на обговорення, зокрема, такі: «Чи існує насправді в Україні і на Харківщині зокрема „свобода слова”?», «Чи готові журналісти протистояти тиску ринку, власників та влади?», «Джинса” – це тотальний підкуп ЗМІ політиками чи спроба маніпулювання суспільною думкою?».

Як повідомлялося раніше, подібні програми вже вийшли в ефірі Чернігівської ОДТРК, Кримської ДТРК (Симферополь) та ТРК «Рівне-1». По завершенні проекту «Обережно, „джинса”!» планується створення оригінальної телеверсії в DVD-форматі, до якої увійдуть найцікавіші фрагменти з усіх програм, надані партнерами проекту - регіональними ТРК, а також оригінальні зйомки творчої групи проекту. Остаточна телеверсія буде розповсюджена серед учасників та партнерів проекту, фахових громадських організацій, запропонована до ефіру інших національних т а регіональних ТРК.

Спецпроект Ігоря Чайки «Обережно, „джинса”!» є продовженням минулорічного документального циклу, створеного за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні (фільми «Свобода „джинси”? Український контекст...» та «Соло для медіа», ІМІ, студія «Тайм продакшн», 2006 р.) і присвяченого стану та проблемам українських ЗМІ часів «новітньої історії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY