«Стар медіа» та Production.UA знімають «Машу і море»

10 Липня 2007
4811
10 Липня 2007
13:58

«Стар медіа» та Production.UA знімають «Машу і море»

4811
«Стар медіа» та Production.UA знімають «Машу і море»

Як уже повідомляла «ТК», 10 липня компанії «Стар медіа» та Production.UA розпочали зйомки нового телефільму «Маша і море». Його режисер – Олександр Даруга, продюсери – Влад Ряшин, Юлія Чернявська та Олег Щербина, автор сценарію – Лада Лузіна; в основу сценарію покладено однойменний роман останньої. Головні ролі виконують Анастасія Цветаєва, Ольга Красько і Максим Віторґан. Зніматиметься фільм у Києві та Криму до 29 липня.

 

«Нам до рук потрапив сценарій відомої журналістки та письменниці Лади Лузіної «Маша і море». Він нам сподобався, і ми вирішили знімати цей фільм», - розповіла кореспонденту «ТК» піар-менеджер компанії Production.UA Ярослава Барінова.

 

«Спочатку мені через моїх агентів зробили пропозицію щодо зйомок у цій картині, однак я вагалась. Проте, десь на середині читання сценарію я ледь не благала, щоб мене затвердили на цю роль», - розповідає виконавиця однієї з головних ролей Анастасія Цветаєва.

 

За словами пані Барінової,  скоріш за все, прем’єра відбудеться на одному з російських каналів. «Телевізійні художні фільми з однаковим успіхом купують як російські, так і українські канали.  Однак, у першу чергу їх зазвичай продають у Росії. Це економічно вигідно: фільм російською мовою, з російськими акторами відкриває для себе не тільки український ринок, ба, навіть, простір СНД».    

 

Денис Мамалига, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4811
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду