UP Hub не має жодного стосунку до російської компанії «Стар Медиа Дистрибьюшен» — гендиректорка

UP Hub не має жодного стосунку до російської компанії «Стар Медиа Дистрибьюшен» — гендиректорка

17 Серпня 2022
1951
17 Серпня 2022
11:23

UP Hub не має жодного стосунку до російської компанії «Стар Медиа Дистрибьюшен» — гендиректорка

1951
Ольга Пантелеймонова: «Це були абсолютно незалежні одна від одної компанії ще задовго до війни. Ми не входимо до однієї структури, в нас різні власники».
UP Hub не має жодного стосунку до російської компанії «Стар Медиа Дистрибьюшен» — гендиректорка
UP Hub не має жодного стосунку до російської компанії «Стар Медиа Дистрибьюшен» — гендиректорка

Генеральна директорка та співвласниця UP Hub Ольга Пантелеймонова в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомила, що продакшн, який раніше мав назву «Стар Медіа», не має жодного стосунку до російської компанії «Стар Медиа Дистрибьюшен».

За словами Пантелеймонової, торгову марку «Стар Медіа» створили та використовували саме в Україні.

«При цьому ми вже давно не маємо жодного стосунку до російської компанії, яка використовує цей торговий знак. Це були абсолютно незалежні одна від одної компанії ще задовго до війни. Ми не входимо до однієї структури, в нас різні власники. Ми не маємо жодного стосунку до того, що робили та роблять вони, так само як і вони не мають стосунку до того, що робимо ми. З початку війни ми остаточно відмовились від бренду "Стар Медіа". Бізнес, який виріс у Ukrainian Producers Hub (UP Hub), давно (ще задовго до війни) належить людям, які його розвивають у команді з нашими українськими продюсерами та кінопрофесіоналами — зокрема, мені, Олексію Терентьєву, Юрію Артеменку та Сергію Литвиненку», — каже  Пантелеймонова.

Вона також зазначила, що все, що команда раніше створювала в Україні під торговою маркою «Стар Медіа», — це українські проєкти.

«У нас велика бібліотека, яку ми продали в 90 країн, зокрема на Amazon і Netflix. Від цього ми не відмовимося ніколи в житті. У нас є наш український напрям pay TV на чолі з Олексієм Шульдешовим. Це два наші та два партнерські канали. Цей напрям ми розвиваємо зараз не лише в Україні, а й у ЄС, Північній Америці. Можливо, незабаром запустимо щось і в Азії».

Проєкти, які створив або створює UP Hub, зокрема «Секс і нічого особистого»«Припутні»«Я, "Побєда" і Берлін»«Зломовчання», «Подвійні ставки», інші серіали, — це проєкти UP Hub та українських компаній, що входять до структури чи партнерства з холдингом.

Нагадаємо, згідно із реєстром юросіб, створене у 2018 році ТОВ «Стар Медіа Продюсерський Хаб» у травні 2022 року було перейменовано на ТОВ «Український Продюсерський Хаб». Восени 2021 року з числа його засновників та бенефіціарних власників вибули Владислав Ряшин і ТОВ «Стар Медіа ТБ». Останнє володіє торговими марками телеканалів Star Cinema і Star Family, його єдиним власником залишається Ряшин.

Спільним із Film.ua телеканалом Bolt володіє ТОВ «Дорослі канали», спільним телеканалом UTravel – ТОВ «Ютревел ТБ». Власником 50% в обох юрособах є Владислав Ряшин.

Російське ТОВ «Стар Медиа Дистрибьюшен» створив у 2007 році Владислав Ряшин. Офіційним власником цього ТОВ є кіпрська компанія SMG Properties Limited.

Фото: пресслужба UP Hub

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду