detector.media
10.07.2007 13:58
«Стар медіа» та Production.UA знімають «Машу і море»

Як уже повідомляла «ТК», 10 липня компанії «Стар медіа» та Production.UA розпочали зйомки нового телефільму «Маша і море». Його режисер – Олександр Даруга, продюсери – Влад Ряшин, Юлія Чернявська та Олег Щербина, автор сценарію – Лада Лузіна; в основу сценарію покладено однойменний роман останньої. Головні ролі виконують Анастасія Цветаєва, Ольга Красько і Максим Віторґан. Зніматиметься фільм у Києві та Криму до 29 липня.

 

«Нам до рук потрапив сценарій відомої журналістки та письменниці Лади Лузіної «Маша і море». Він нам сподобався, і ми вирішили знімати цей фільм», - розповіла кореспонденту «ТК» піар-менеджер компанії Production.UA Ярослава Барінова.

 

«Спочатку мені через моїх агентів зробили пропозицію щодо зйомок у цій картині, однак я вагалась. Проте, десь на середині читання сценарію я ледь не благала, щоб мене затвердили на цю роль», - розповідає виконавиця однієї з головних ролей Анастасія Цветаєва.

 

За словами пані Барінової,  скоріш за все, прем’єра відбудеться на одному з російських каналів. «Телевізійні художні фільми з однаковим успіхом купують як російські, так і українські канали.  Однак, у першу чергу їх зазвичай продають у Росії. Це економічно вигідно: фільм російською мовою, з російськими акторами відкриває для себе не тільки український ринок, ба, навіть, простір СНД».    

 

Денис Мамалига, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY