10-11 жовтня відбудеться Другий Київський Міжнародний Медіа Форум

5 Жовтня 2006
9161
5 Жовтня 2006
00:04

10-11 жовтня відбудеться Другий Київський Міжнародний Медіа Форум

9161
10-11 жовтня відбудеться Другий Київський Міжнародний Медіа Форум

10-11 жовтня у Київському Будинку Кіно НСКУ (вул. Саксаганського, 6) відбудеться Другий Київський Міжнародний Медіа Форум. Головними організаторами форуму є компанія «Телерадіокур'єр», ТОВ «Український медіа союз», агентство «Ідея плюс». Він пройде за сприяння Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Напрямками медіаіндустрії, які будуть обговорюватись у ході заходу, є телебачення, радіомовлення, мультисервісні (телекомунікаційні) послуги, кіно індустрія, преса, книговидання, реклама, PR.

 

Серед учасників (а це власники, керівники, провідні спеціалісти телерадіокомпаній та інших організацій медіа галузі, представники регулюючих і контролюючих державних органів та установ) будуть такі відомі у галузі особи, які голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, голова правління НСКУ Борис Савченко та багато інших.

 

У ході форуму буде проведено пленарне засідання на тему «Медіаринок України: тенденції і перспективи», низка практичних семінарів, конференцій і круглих столів. Повну програму та умови участі у Медіа Форумі можна побачити тут.

Media Resources Management

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду