detector.media
05.10.2006 00:04
10-11 жовтня відбудеться Другий Київський Міжнародний Медіа Форум

10-11 жовтня у Київському Будинку Кіно НСКУ (вул. Саксаганського, 6) відбудеться Другий Київський Міжнародний Медіа Форум. Головними організаторами форуму є компанія «Телерадіокур'єр», ТОВ «Український медіа союз», агентство «Ідея плюс». Він пройде за сприяння Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Напрямками медіаіндустрії, які будуть обговорюватись у ході заходу, є телебачення, радіомовлення, мультисервісні (телекомунікаційні) послуги, кіно індустрія, преса, книговидання, реклама, PR.

 

Серед учасників (а це власники, керівники, провідні спеціалісти телерадіокомпаній та інших організацій медіа галузі, представники регулюючих і контролюючих державних органів та установ) будуть такі відомі у галузі особи, які голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, голова правління НСКУ Борис Савченко та багато інших.

 

У ході форуму буде проведено пленарне засідання на тему «Медіаринок України: тенденції і перспективи», низка практичних семінарів, конференцій і круглих столів. Повну програму та умови участі у Медіа Форумі можна побачити тут.

Media Resources Management

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY