“Такі Справи” збираються пікетувати податкову

16 Серпня 2005
1042
16 Серпня 2005
15:27

“Такі Справи” збираються пікетувати податкову

1042
“Такі Справи” збираються пікетувати податкову
Податкова міліція Солом’янського району Києва викликала на другий допит генерального директора видавничого і поліграфічного центру “Такі справи” Олександра Данилова у рамках відновленої кримінальної справи. Допит має відбутися 18 серпня о 10.00.

Олександр Данилов з сумом констатує, що методи тиску на нього і його підприємство не змінилися у порівнянні з минулою владою, і він змушений вживати адекватні законні заходи.

Трудовий колектив “Таких справ” на знак протесту проти відновленого податкового терору планує провести пікетування Солом’янської податкової міліції.

Кримінальну справу проти Олександра Данилова було порушено 2002 року після того, як “Такі справи” надрукували книжку про тодішнього опозиційного політика Юлію Тимошенко. Партія “Батьківщина” і сама Юлія Тимошенко тоді виступали із заявами на захист “Таких справ”. Олександр Данилов змушений був виїхати до Литви, де отримав статус політичного біженця. Після перемоги Помаранчевої революції він повернувся в Україну, а справу проти нього було закрито за відсутністю складу злочину. Нещодавно справу було повторно відкрито.

Олександр Данилов вважає, що причиною повторного відкриття кримінальної справи є позов до держави України, який литовський інвестор “Таких справ” — ЗАТ “Tokios Tokelės” — подав до Міжнародного центру вирішення інвестиційних спорів. Високопосадовці Генеральної прокуратури вимагали від Олександра Данилова відкликати позов, бо в інакшому випадку справу буде відновлено.

За інформацією прес-служби ВПЦ "Такі Справи"

Читайте також:

“Такі Справи” звернулися до іноземних дипломатичних представництв

Генеральний директор “Таких Справ” відбув семигодинний допит

Генеральный директор издательского дома "Такі справи" А.Данилов обвиняет Генпрокуратуру в шантаже

На допит викликали гендиректора видавничого дому "Такі справи"

Податкова міліція скасувала допит гендиректора “ТАКИХ СПРАВ”

"Такі справи" отказались от мировой по иску к Украине на 65 миллионов

Олександр Данилов: тиск на "Такі справи" продовжується

Власник “Таких справ” обурений мовчанням уряду з приводу мирного врегулювання міжнародного інвестиційного спору

Закрито справу проти гендиректора АПЦ "Такі справи" Олександра Данилова

Александр Данилов: «Виновные в политическом преследовании «Таких справ» уволены»

Фільм про наїзд на "Такі справи" покажуть на кінофестивалі "Контакт"

Інвестор "Таких справ" подає позов проти України
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду