15 липня – експертна зустріч «Деолігархізація медіа: як забезпечити незалежність ЗМІ від їхніх власників?»

10 Липня 2019
985
10 Липня 2019
16:23

15 липня – експертна зустріч «Деолігархізація медіа: як забезпечити незалежність ЗМІ від їхніх власників?»

985
У Києві 15 липня о 14:00 відбудеться експертна зустріч «Деолігархізація медіа: як забезпечити незалежність ЗМІ від їхніх власників?».
15 липня – експертна зустріч «Деолігархізація медіа: як забезпечити незалежність ЗМІ від їхніх власників?»

Про це повідомляється на сайті Центру демократії та верховенства права.

Захід проводить Центр демократії та верховенства права спільно з медіа-експертами і громадськими організаціями з метою обговорення шляхів вирішення проблеми деолігархізації медіа.

ЦЕДЕМ запрошує обговорити та спільно напрацювати різні варіанти вирішення проблеми контролю олігархів над засобами масової інформації. До обговорення запрошені медіаексперти, журналісти, представники громадських організацій та представники політичних партій

«Попри достатньо однакове розуміння проблеми, в Україні відсутня єдність щодо шляху як подолати чи бодай зробити меншим контроль олігархів над мас-медіа. Запровадити обмеження на кількість телерадіоорганізацій, які може контролювати одна особа? Заборонити мати одночасно у власності і газети, і телеканали? Обмежити частку однієї особи в телерадіоорганізації? Прозорість медіа-власності, ухвалена в 2015 році дала перший поштовх для розуміння реальної ситуації на медійному ринку, але прозорість фінансування та концентрація медіа залишається неврегульованим», – йдеться в повідомленні.

Де: у просторі Inveria Flow Space, вулиця Володимирська, 49А, зал Lecture Hall.

Коли: 15 липня о 14:00.

Для реєстрації на захід необхідно заповнити форму.

Для додаткової інформації: Катерина Кулина, k.kulyna@medialaw.kyiv.ua, (044) 383 20 44.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
985
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду