detector.media
10.07.2019 16:23
15 липня – експертна зустріч «Деолігархізація медіа: як забезпечити незалежність ЗМІ від їхніх власників?»
У Києві 15 липня о 14:00 відбудеться експертна зустріч «Деолігархізація медіа: як забезпечити незалежність ЗМІ від їхніх власників?».

Про це повідомляється на сайті Центру демократії та верховенства права.

Захід проводить Центр демократії та верховенства права спільно з медіа-експертами і громадськими організаціями з метою обговорення шляхів вирішення проблеми деолігархізації медіа.

ЦЕДЕМ запрошує обговорити та спільно напрацювати різні варіанти вирішення проблеми контролю олігархів над засобами масової інформації. До обговорення запрошені медіаексперти, журналісти, представники громадських організацій та представники політичних партій

«Попри достатньо однакове розуміння проблеми, в Україні відсутня єдність щодо шляху як подолати чи бодай зробити меншим контроль олігархів над мас-медіа. Запровадити обмеження на кількість телерадіоорганізацій, які може контролювати одна особа? Заборонити мати одночасно у власності і газети, і телеканали? Обмежити частку однієї особи в телерадіоорганізації? Прозорість медіа-власності, ухвалена в 2015 році дала перший поштовх для розуміння реальної ситуації на медійному ринку, але прозорість фінансування та концентрація медіа залишається неврегульованим», – йдеться в повідомленні.

Де: у просторі Inveria Flow Space, вулиця Володимирська, 49А, зал Lecture Hall.

Коли: 15 липня о 14:00.

Для реєстрації на захід необхідно заповнити форму.

Для додаткової інформації: Катерина Кулина, k.kulyna@medialaw.kyiv.ua, (044) 383 20 44.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY