Star Media зніме мелодраму «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницьку драму «Маестро»

Star Media зніме мелодраму «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницьку драму «Маестро»

3 Жовтня 2014
5488
3 Жовтня 2014
18:35

Star Media зніме мелодраму «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницьку драму «Маестро»

5488
Star Media зніме мелодраму «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницьку драму «Маестро»
Star Media зніме мелодраму «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницьку драму «Маестро»

Українсько-російська кінокомпанія Star Media запланувала на 2015 рік виробництво мелодрами «Жереб долі» та пригодницької драми «Маестро». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Серіал «Жереб долі» зніматиметься у Києві та матиме 4 серії.

 

 

У ньому розповідатиметься про долю ресторанної співачки Ксенії, яка вийшла заміж за військового психолога. Після того, як чоловіка забрали в гарячу точку, вагітну Ксенію без документів вигнав на вулицю брат чоловіка. «Передчасні пологи приймає підпільний лікар, народжуються три дівчинки. Врятувати Ксенію не вдається. Через 20 років за дивних обставин батькові належить зустрітися з дочками, про існування яких він не здогадувався», - зазначається в описі проекту.

 

Автором сценарію до серіалу «Жереб долі» стала відома українська письменниця Ірен Роздобудько. Режисер проекту - Алік Буденний. Художник-постановник - Павло Ярмусевич, оператор-постановник - Олександр Седов, композитор - Володимир Кріпак.

Продюсерами серіалу стали Галина Храпко та Влад Ряшин.

 

В ролях: Тетяна Казанцева, Ілля Шакунов, Юрій Дяк, Михайло Жонін, Наталія Васько, Борис Барський, Дмитро Суржиков, Ірина Мельник, Дмитро Базай, Інна Мирошниченко, Микола Бутковський.

 

Серіал «Маестро» матиме 15 серій. Зйомки проекту відбудуться в Одесі.

 

 

Дія пригодницької драми відбувається у 1986 році. «Після восьмимісячного плавання на торговому судні в якості моториста, в Одесу повертається Паша. Це - молодий симпатичний хлопець, що відправився в далекі мандри заради коханої дівчини Лілі. Йому неодмінно треба було заробити гроші на кооперативну квартиру - такою була умова Ліліного батька, людини не бідної і відомої всій Одесі. Інакше про одруження Лілі і Паші не могло бути й мови...», - зазначається на сайті.

 

Автор сценарію - Максим Белозор, режисер - Едуард Паррі. Художник-постановник - Владислав Рижиков, оператор-постановник - Ілля Меліхов, композитор - Володимир Кріпак.

 

Продюсери: Артем Доллежаль та Влад Ряшин.

 

В ролях: Леонід Тележинський, Микола Шатохін, Анна Воркуєва, Антоніна Дівіна, Станіслав Боклан, Андрій Назімов, Дмитро Воздвиженський, Федір Лавров, Олег Кассін.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Star Media готує детективні серіали «Злочин у фокусі» та «Нишпорка», кримінальну мелодраму «Гра з вогнем», пригодницьку драму «Культ», кримінальні драми «Не відпускай мене» та «Оплата за лічильником», воєнно-історичну драму «За законами воєнного часу», мелодрами «Все повернеться», «Мінус один» та «Коханки», детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого», драму «Життя після життя» й продовження «Винищувачів». Також стало відомо, що кінокомпанія зніме серіал «Мата Харі» за участі голлівудських зірок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду