Ток-шоу «Хоробрі серця» стартує на «1+1» 28 вересня (ВІДЕО)

Ток-шоу «Хоробрі серця» стартує на «1+1» 28 вересня (ВІДЕО)

16 Вересня 2014
9417
16 Вересня 2014
17:26

Ток-шоу «Хоробрі серця» стартує на «1+1» 28 вересня (ВІДЕО)

9417
Ток-шоу «Хоробрі серця» стартує на «1+1» 28 вересня (ВІДЕО)
Ток-шоу «Хоробрі серця» стартує на «1+1» 28 вересня (ВІДЕО)

28 вересня о 21.30 на каналі «1+1» відбудеться національна прем'єра ток-шоу «Хоробрі серця» -  проекту, присвяченого тим, хто проявив героїзм під час подій на сході України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Творці «Хоробрих сердець» мають намір показати події в країні з боку, який змусить українців повірити один в одного. Також команда проекту ставить за мету допомогти постраждалим під час війни.

 

Ведучий «Хоробрих сердець» - Ахтем Сеїтаблаєв, відомий актор та режисер, знаний глядачами як автор і виконавець головної ролі фільму «Хайтарма» про депортацію кримських татар під час війни.

 

«Наша програма не лише про військову доблесть. Вона - про людяність. Про подвиг у всіх його розуміннях - військовий, материнський, волонтерський. На жаль, життя стало таким драматичним і трагічним, що нам буде про що поговорити. І говорити потрібно навіть про найболючіше», - розповів ведучий проекту Ахтем Сеїтаблаєв.

 

Ведучим нового проекту стане відомий режисер і актор

 

Кожен випуск «Хоробрих сердець» буде присвячений окремій темі і включатиме в себе спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску, реконструкцію подій, про які йде мова та репортажі із зони бойових дій, зі звільнених міст, а також з окупованих територій.

 

Одним з тих, хто проводить зйомки для телеканалу «1+1» та «Хоробрих сердець» на лінії фронту, є режисер Крістіан Жерегі (об'єднання «Вавилон'13», гран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч»). У «Хоробрих серцях» телеглядачі побачать його короткі документальні фільми - авторські портрети героїв війни.  «У цих фільмах немає політики. Немає героїзму. В них всі - герої. Кожен по-своєму. Я покажу їх сторії - історії тих, хто на фронті. На передовій. На краю землі. Сьогодні кількох героїв моїх сюжетів вже немає в живих. Але кіно з ними вийде на екрані», - сказав  Крістіан Жерегі.

 

 

Нагадаємо, над проектом «Хоробрі серця» працює Департамент журналістських розслідувань каналу «1+1» під керівництвом Максима Шиленка.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», один із режисерів об'єднання «Вавилон'13» Крістіан Жерегі, який пішов добровольцем для захисту України в зону АТО, знімає цикл фільмів про війну на сході України «Край Землі: Зона АТО».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду