detector.media
16.09.2014 17:26
Ток-шоу «Хоробрі серця» стартує на «1+1» 28 вересня (ВІДЕО)
Ток-шоу «Хоробрі серця» стартує на «1+1» 28 вересня (ВІДЕО)

28 вересня о 21.30 на каналі «1+1» відбудеться національна прем'єра ток-шоу «Хоробрі серця» -  проекту, присвяченого тим, хто проявив героїзм під час подій на сході України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Творці «Хоробрих сердець» мають намір показати події в країні з боку, який змусить українців повірити один в одного. Також команда проекту ставить за мету допомогти постраждалим під час війни.

 

Ведучий «Хоробрих сердець» - Ахтем Сеїтаблаєв, відомий актор та режисер, знаний глядачами як автор і виконавець головної ролі фільму «Хайтарма» про депортацію кримських татар під час війни.

 

«Наша програма не лише про військову доблесть. Вона - про людяність. Про подвиг у всіх його розуміннях - військовий, материнський, волонтерський. На жаль, життя стало таким драматичним і трагічним, що нам буде про що поговорити. І говорити потрібно навіть про найболючіше», - розповів ведучий проекту Ахтем Сеїтаблаєв.

 

Ведучим нового проекту стане відомий режисер і актор

 

Кожен випуск «Хоробрих сердець» буде присвячений окремій темі і включатиме в себе спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску, реконструкцію подій, про які йде мова та репортажі із зони бойових дій, зі звільнених міст, а також з окупованих територій.

 

Одним з тих, хто проводить зйомки для телеканалу «1+1» та «Хоробрих сердець» на лінії фронту, є режисер Крістіан Жерегі (об'єднання «Вавилон'13», гран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч»). У «Хоробрих серцях» телеглядачі побачать його короткі документальні фільми - авторські портрети героїв війни.  «У цих фільмах немає політики. Немає героїзму. В них всі - герої. Кожен по-своєму. Я покажу їх сторії - історії тих, хто на фронті. На передовій. На краю землі. Сьогодні кількох героїв моїх сюжетів вже немає в живих. Але кіно з ними вийде на екрані», - сказав  Крістіан Жерегі.

 

 

Нагадаємо, над проектом «Хоробрі серця» працює Департамент журналістських розслідувань каналу «1+1» під керівництвом Максима Шиленка.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», один із режисерів об'єднання «Вавилон'13» Крістіан Жерегі, який пішов добровольцем для захисту України в зону АТО, знімає цикл фільмів про війну на сході України «Край Землі: Зона АТО».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY