Перший національний готує анімаційну програму і тревел-шоу про Україну

Перший національний готує анімаційну програму і тревел-шоу про Україну

15 Липня 2014
4899
15 Липня 2014
17:50

Перший національний готує анімаційну програму і тревел-шоу про Україну

4899
Перший національний готує анімаційну програму і тревел-шоу про Україну
Перший національний готує анімаційну програму і тревел-шоу про Україну

Телеканал Перший національний готує дві нові програми про Україну «Моя країна» та «Подорожуй Першим!». Про це стало відомо 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного», яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

 

Програма «Моя країна» стартує в ефірі телеканалу в День Незалежності України 24 серпня. Випуск складатиметься із двох блоків, в першому з яких глядачі побачать пластиліновий мультфільм «Моя країна - Україна», а в другому ведуча програми Інна Москвіна поспілкується з гостями студії про Україну їхніми очима.

 

Всього до циклу «Моя країна» увійде 26 анімаційних історій. «Це будуть не просто історії про міста України, а казки та легенди з різних регіонів», - повідомив художній керівник анімаційного проекту Степан Коваль. Він додав, що програма розрахована не лише на дітей, а й на підлітків та дорослих. «Ви будете здивовані, але жодної з наших «пластилінових історій» ви раніше не чули», - запевнив пан Коваль.

 

 

Учасники презентації Першого національного

 

Програма «Подорожуй Першим!» виходитиме на Першому національному щотижня по вихідних з 1 вересня. Її ведучі Анна Тулинська, Володимир Горянський та Геннадій Попенко мандруватимуть містами України, в яких обиратимуть відпочинок на свій смак.

 

Як повідомив Геннадій Попенко, перший ефір буде присвячений подорожі до Чернівців. «Попереду - Львів, який ми прагнемо показати з нестандартного боку. Думаю, трьом ведучим із абсолютно різними поглядами це вдасться», - додав пан Попенко. Він також висловив сподівання, що найближчим часом ситуація в Криму та на Сході України стабілізується, і команда «Подорожуй Першим!» завітає і туди.

 

 

Модератор презентації Тимур Мірошниченко і ведучий програми «Подорожуй Першим!» Геннадій Попенко

 

Нагадаємо, сьогодні НТКУ заявила про підготовку до виходу низки нових проектів. Зокрема, 16 липня на Першому національному стартує програма «Перша студія», ведучим якої зможе стати кожен охочий.

 

З 17 липня в ефірі телеканалу йтиме програма журналістських розслідувань Наталки Седлецької «Схеми» спільного виробництва НТКУ та «Радіо Свобода».

 

20 липня відбудеться прем'єра економічного тижневика Андрія Юхименка та Олега Гавриша «Перша шпальта» власного виробництва НТКУ.

 

З 10 серпня канал також запускає три програми для дітей: «Хочу бути», «Школа Мері Поппінс» та «Національний відбір на дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2014».

 

Із середини серпня на Першому національному стартує авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time», який також вироблятиме НТКУ.

 

1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок «Спорт. Новини».

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду