Перший національний запустить авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time»

Перший національний запустить авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time»

15 Липня 2014
8460
15 Липня 2014
15:11

Перший національний запустить авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time»

8460
Перший національний запустить авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time»
Перший національний запустить авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time»

Із середини серпня на Першому національному виходитиме нова авторська програма Мустафи Найєма «Найєм-time». Вона буде присвячена обговоренню гострих для України тем із гостем студії. Про це стало відомо 15 липня під час презентації 15 нових проектів і телеведучих Першого національного, яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

 

Програма виходитиме щосуботи о 20:30.

 

За словами генерального директора НТКУ Зураба Аласанії, проект є власним виробництвом НТКУ.

 

«Назву програми обирали без мене, і, сподіваюся, що це робочий варіант», - повідомив автор і ведучий програми Мустафа Найєм під час презентації проекту. Він також висловив надію, що «Найєм-time» буде транслюватися і на «Громадському телебаченні», журналістом якого він є.

 

Мустафа Найєм

 

На запитання, кого б він хотів бачити на першому ефірі програми, Найєм відповів, що залюбки поспілкувався б із головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським. «Але, насправді, моїми гостями будуть не лише політики. За останній час в Україні з'явилася незліченна кількість нових героїв, які досі не відомі. Це і вояки, і регіональні лідери, які впроваджують рушійні зміни в державі. Мені б хотілося залучити їх до діалогу», - додав журналіст.

 

Мустафа Найєм повідомив, що хоча «Найєм-time» і виходитиме в записі, він буде наполягати на тому, щоб це було здійснено без застосування монтажу. «Скоріш за все, ми будемо використовувати невеликі врізи з попередніх діалогів з героєм випуску, але вся розмова в студії транслюватиметься у варіанті, який би виходив і в прямому ефірі», - заявив він.

 

Зураб Аласанія

 

Нагадаємо, що із 17 липня на Першому національному стартує програма журналістських розслідувань Наталки Седлецької «Схеми» спільного виробництва НТКУ та «Радіо Свобода». 20 липня відбудеться прем'єра економічного тижневика Андрія Юхименка та Олега Гавриша «Перша шпальта» власного виробництва НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8460
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vive a la Srania!
3571 дн. тому
Первым гостем Мусиной программы должен быть Сергей Владимирович Левочкин. У джинсовика Гавриша, кстати, он же. Ну или Фирташ по скайпу. Зурабляха знает, как из дерьма сделать другое дерьмо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду