Ведучим нової програми «Перша студія» на Першому національному зможе стати кожен охочий

Ведучим нової програми «Перша студія» на Першому національному зможе стати кожен охочий

15 Липня 2014
3508
15 Липня 2014
15:40

Ведучим нової програми «Перша студія» на Першому національному зможе стати кожен охочий

3508
Ведучим нової програми «Перша студія» на Першому національному зможе стати кожен охочий
Ведучим нової програми «Перша студія» на Першому національному зможе стати кожен охочий

16 липня в ефірі Першого національного стартує програма «Перша студія», долучитися до створення якої зможе кожен охочий. Про це стало відомо 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного», яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

 

Програма виходитиме у вигляді неформатної розмови на вільну тему і, як повідомив генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія, її ведучим може стати кожен охочий.

 

«Нам хотілося створити формат, який ще не був використаний ніким до цього часу. Спочатку ми вирішили провести експеримент на людях, які згодом будуть ведучими інших програм Першого національного, аби зрозуміти, чи можливе взагалі спілкування в такому форматі. Вони абсолютно вільно розмовляли, і за хронометражем в нас вийшла повноцінна програма», - повідомив пан Аласанія.


Зураб Аласанія та ведучий презентації Тимур Мірошниченко

 

Він також додав, що кожен, хто хоче виступити в ролі ведучого ефіру, може повідомити про це керівникам проекту та самостійно обрати гостя і тему, на яку б він хотів поспілкуватися.

 

Перший випуск 16 липня вестиме генеральний директор інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко. «Зазвичай ми запрошували Олександра Мартиненка в якості гостя, завтра ж він виступить у ролі ведучого. Його гостем буде економіст Ігор Бураковський. Як ви думаєте, про що вони спілкувалися? Зовсім не про економіку, а про жінок. Це повинно бути цікаво», - розповів пан Аласанія.

 

Зураб Аласанія

 

Зураб Аласанія повідомив, що проект поки не має визначеного місця в сітці ефіру Першого національного, тому, як саме транслюватиметься «Перша студія», він не повідомив.

 

«В країні в будь-який момент може трапитися щось непередбачуване. Тоді ми будемо скликати людей на ефіри «Першої студії», аби це обговорити. Я не виключаю, що це буде можливо і під час прямого включення», - заявив Зураб Аласанія.

 

Нагадаємо, із 17 липня на Першому національному стартує програма журналістських розслідувань Наталки Седлецької «Схеми» спільного виробництва НТКУ та «Радіо Свобода».

 

20 липня відбудеться прем'єра економічного тижневика Андрія Юхименка та Олега Гавриша «Перша шпальта» власного виробництва НТКУ.

 

Із середини серпня на Першому національному стартує авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time», який також вироблятиме НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду