1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок

1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок

15 Липня 2014
7247
15 Липня 2014
16:51

1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок

7247
1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок
1 вересня в новинах Першого національного стартує спортивний блок

Із 1 вересня Перший національний запускає прямоефірну інформаційну програму про спортивне життя «Спорт. Новини». Про це стало відомо 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного», яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

 

Програма буде присвячена спортивному життю в Україні та світі, перебігу спортивних змагань, результатам виступу українських спортсменів тощо. В рамках «Спорт. Новини» також відбуватимуться трансляції масштабних чемпіонатів та обговорення з експертами порад для спортсменів-початківців.

 

«Ми будемо розширювати коло видів спорту, які обговорюються в Україні. Тому й часу програмі ми присвятимо більше, аніж п'ять хвилин після випуску новин, в які зазвичай встигають втулити лише розповіді про кількість забитих голів на футбольному матчі», - повідомили в НТКУ.

 

Нагадаємо, на Першому національному завершилися трансляції спортивної телепрограми «Футбольна самба-2014», підготовленої спеціально до Чемпіонату світу з футболу 2014.

 

Модератор презентації нових проектів Тимур Мірошниченко і ведучі спортивної програми «Футбольна самба-2014» Дмитро Лазуткін і Фоззі

 

З 14 липня Перший національний змінив час виходу інформаційних програм. Випуски «Новин» виходитимуть в ефірі телеканалу о 13.00 та 18.30, «Підсумки дня» - о 21.00. У вихідні та на свята про головні події йтиметься у «Підсумках дня» також о 21.00.

 

Ведучими вечірніх випусків новин стали Інна Москвіна та Ілона Довгань, денних - Валерія Богренцова.

 

Тимур Мірошниченко та ведучі новин Валерія Богренцова й Інна Москвіна

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду